Sokak örömére tavaly ismét összeállt a Spice Girls, hogy lenyomjanak egy 13 helyszínből álló turnét. Victoria Beckham akkor nem kívánt részt venni a fellépéseken, ugyanis azt mondta, divattervezőként szeretne érvényesülni. A döntés végül így is megérte, ugyanis annak ellenére is sokat keresett, hogy a színpad közelében sem járt - írja a Mirror.

David Beckhamék képzeletbeli pénztárcája közel egymillió fonttal, azaz körülbelül 390 millió magyar forinttal lett vastagabb. Ez az összeg egyébként magasabb, mint amelyet Beckhamné saját magának adott fizetésként a divatcégében - ami ugyan a megalapítása óta rosszul megy, ő mégsem akar lemondani róla.

A Spice Girls népszerűségét tekintve Victoria Beckham akár vissza is térhetne az énekléshez, hiszen a szóban forgó divatmárka még egyik évben sem hozta vissza a ráfordított időt, pénzt és energiát, egyszer már be is csődölt. Ami pedig Beckhamné elképzelését illeti a járványhelyzet és a fizetések között, nos, valószínűleg ezzel sem szerzett sok potenciális vevőt a jövőre nézve.