GettyImages-1204593534

Kanye West rágalmazásért 3 milliárd forintra perelte volt testőrét

2020.06.03. 13:07

Ellen DeGeneres volt testőre után Kanye Westé és feleségéé, Kim Kardashiané is fecsegni kezdett. Steve Stanulis egy amerikai podcastben mesélt arról, hogy Westnek milyen bizarr mániái voltak, a testőr állítása szerint korábbi híres ügyfelei közül a rapperrel volt a legnehezebb együtt dolgoznia. Stanulis, aki ma már színészként és producerként dolgozik, nyilatkozata után szorult helyzetbe került, ugyanis a Perez Hilton szerint Kanye West és Kim Kardashian 10 millió dollárra, vagyis 3 milliárd forintra perelték.

A házaspár mindezt azzal indokolja, hogy Stanulis olyanokat hazudott róluk, ami szerintük kimeríti a rágalmazás fogalmát (hogy melyik állításokat tekintik annak, nem részletezték). Ráadásul a celebpár szerint a férfi a 2016-ban kötött szerződésüket is megszegte. Az egykori testőr ügyvédje, Zack Teperman szerint semmilyen mulasztás vagy szerződésszegés nem történt. 

Az extestőr ügyvédje azt javasolja, pereskedés helyett inkább valami mással foglalkozzanak. 

Ha Kanye és Kim tovább szeretnék ezt folytatni, csak tessék, de azt hiszem, a pénzüket és az idejüket jobb célokra is áldozhatnák, például segíthetnének a társadalmunk jelenlegi problémáin, ahelyett, hogy több évvel ezelőtt történt dolgokon akadékoskodnának.