Az Egyesült Államokon tüntetéshullám söpör végig George Floyd halála miatt.A megmozdulások Los Angelest sem kerülték el, ahol Vajna Tímea teljesen egyedül maradt, ugyanis párjának, Zoltánnak egy üzleti megbeszélés miatt haza kellett utaznia Magyarországra, írja a Blikk.

Vajna többször is beszámolt közösségi oldalán az Los Angelesi-i zavargásokról, a város az egyik gócpontjává vált a megmozdulásoknak. Vajna számtalan, az eseményekről készült videó mellett azt is megmutatta, milyen túlélőcsomagot kapott párjától, Zoltántól itthonról, aki még a tüntetéshullám előtt jött haza, így nem tudhatta, milyen félelmetes helyzetben hagyja magára szerelmét a luxuslakásában

Túlélőcsomagot kaptam Magyarországról Zolitól, vagy száz csomag ropi és orrspray. 

A Blikk informátora szerint Vajna nem meri elhagyni otthonát, noha néhány nappal ezelőtt még kocsijából ülve készített felvételeket azokról a katonai járművekről, melyekkel a lakosok biztonságát akarták biztosítani. Zoltán, aki itthon karanténba került, nagyon aggódik szerelméért, telefonon és interneten keresztül tartják egymással a kapcsolatot.