IMG 4211

Csutinak „felállt!” rögtön az első randin, meséli Kulcsár Edina

2020.06.04. 09:33

Az 1Kanapén című Youtube-os műsorban szerepelt Kulcsár Edina szépségkirálynő-influenszer, és könnyű helyzetben vagyunk, mert a bő fél órás interjúból a Blikk kiszűrte nekünk a legérdekesebb sztorit. Kulcsár azt mesélte el, hogy egy szakítása után egy buliban futott össze Csutival, későbbi férjével. Egy ideig csak telefonon beszélgettek, majd megbeszélték az első közös randit. Ezen a randevún Csuti végignézte a szépségkirálynő fotóit tartalmazó naptárat, és már a márciusi képnél bejelentette:

Felállt, bazmeg!

Kulcsár Edina egyébként a kislányát is magával vitte a műsorba, a felvétel teljes egészében alább tekinthető meg, az alatt pedig további rövidhíreket olvashat.

Itt további rövidhíreket olvashat.

  • Fecsó, aki éppen válófélben van luxusfeleségétől, Vasvári Vivientől, azt mondta a Blikknek, hogy az interneten keres új partnert, fent van a Tinderen.
  • Ezzel szemben a Hot! magazin meg azt írja, hogy Molnár Anikó viszont feladta az internetes társkeresést a sok negatív tapasztalat miatt (via Bors).
  • Voksán Virágnak márciusban született meg a második gyermeke. A babát először mutatja meg a nyilvánosságnak a friss Story magazinban.
  • Tóth Gabi az exével, Trap kapitánnyal, azaz Molnár Tibor Attilával énekelt közösen. Erről további részleteket a Borsban lehet olvasni.
  • Balázs Fecó elhatározta, hogy szakállt növeszt, de aztán elege lett belőle, és most újra megborotválkozott. Előtte-utána fotókért az érdeklődők a Borsra kattintsanak!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csutinak „felállt!” rögtön az első randin, meséli Kulcsár Edina

Kulcsár Edináról egy naptárt nézegetett a későbbi férj, akinek már a márciusi fotónál tizenkettőt mutatott a biológiai órája. Hírösszefoglaló!

85 · Jun 04, 2020 09:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments