Tavaly még 1,3 milliárdot hozott a konyhára a Nobu, azonban a vírus-helyzet, pontosabban a váláság Vajna Tímea üzletét is utolérte.  A Blikk információi szerint az üzletasszonynak havi közel 10 millió forintos veszteséget jelentett a hely működtetése.

Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen

– nyilatkozta korábban a Blikknek az üzletasszony. 

A korlátozások ellenére a tulajdonosok úgy döntöttek, házhoz szállítással is üzemeltetik az éttermet, de ez a mód nyilván nem hozta meg a várt bevételeket. Az étterem kiemelt helyen van, így a bérleti díj is magas, illetve igyekeztek minél kevesebb embert elbocsátani egy bennfentes szerint. Az enyhítések után az étterem újranyitott, de a korábbi forgalom még elmarad. 

Lazán kapcsolódik, de Vajna most éppen házimunka-témakörben posztolt gyorsan eltűnő videót az Instagramjára. Ez igazán üdítő változás ahhoz a celebszokáshoz képest, amikor a híres nők évekkel ezelőtti szexi fotóikat posztolják újra, mert a karanténban nem terem csak úgy a kontent. Kénytelenek is vagyunk teret adni neki, íme, before/after.