Instahíradó: Tóth Anditól szívességért cserébe szexet kért egy random futár

2020.06.10. 16:02

Tóth Andi automatikusan eltűnő Insta-sztoriban írta meg, hogy egy 25 kiló súlyú csomagot kapott, amit az első emeletre kellett volna felvinni. Az X-faktor-győztes énekesnő és a futár között a poszt szerint az alábbi párbeszéd zajlott le, amint azt a 24.hu meg is örökítette az utókornak. A futár ugyanis felajánlotta, hogy felviszi a csomagot, de...:

  • Legyen az, hogy felviszem neked... csak hogy neked is jó legyen meg nekem is... érted, mire gondolok!
  • Sajnálom nagyon, de nincs erre most keretem. Köszönöm azért a felajánlást.
  • Nem is pénzre gondoltam.

Az egészet Tóth Andi annyival reagálta le, hogy

Mi a faszt képzelnek az emberek?

További érdekességek, amiket magyar hírességek osztottak meg az Instagramon:

  • Tatár Csilla ebben a posztban azt írja, hogy egy nap alatt 4 kamuprofilt tiltott le, akik szemlátomást csak azért regisztráltak az Instagramra, hogy neki beszóljanak, amiért a babakocsit tolva futni megy. A műsorvezetőnő médiamunkásokat gyanít a provokáció mögött. „Elég jól ismerem a hazai bulvársajtó bizonyos szegmenseibe tartozó «újságíróit»” – írja.
  • Tóth Vera az édesapjáról osztott meg egy képet, aki most lett kerek 60 éves.
  • Kocsis Tibor, aki három évaddal Tóth Andi előtt nyert X-faktort, nem tud mást csinálni, mint edzeni ebben az álmosító időben legfrissebb posztja szerint. A 38 éves, kopasz-szakállas énekes másfél hete azt is megosztotta egyébként, hogyan nézett ki szőke-göndör kisgyereknek.

Valamint kitett egy újabb fürdőruhás képet Vasvári Vivien, íme. (Az előzőt itt tekintheti meg egy csomó más érdekességgel együtt.)

És végül Mihalik Enikő, aki Insta-sztorija szerint éppen úgy detoxikálja magát, hogy 5 napja nem fogyaszt se alkoholt, se kávét, se cukrot, se tejterméket, se húst, se állati fehérjét, az alábbi bikinis fotóval emlékezett meg most a Balaton helyett az óceánok világnapjáról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Tóth Anditól szívességért cserébe szexet kért egy random futár

Tóth Andi felháborodott, miközben Vasvári Vivien újabb bikinis fotót posztolt, Tatár Csilla pedig úgy érzi, provokálni próbálják az újságírók.

14 · Jun 10, 2020 04:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments