Tóth Andi egy 21 éves, nagyváradi születésű énekesnő, akit a tévénézők jól ismernek, mert megnyerte az X-faktor ötödik szériáját, illetve ezt követően többek között a Válótársakban is szerepelt. De a szorgos instázóknak sem ismeretlen Tóth Andi, tekintve, hogy roppant népszerű fiókot tartott fenn, egészen addig, amíg azt az irigyei miatt nem törölték.

Mint kiderült, hónapok óta más felhasználók, főleg nők feljelentették a profilomat, azzal érvelve, hogy a fotóim túl erotikusak, szeméremsértőek. Tudom, emögött az áll, sokan irigyek rám, amiért sokszor edzőteremből posztolok, fotózásokról vagy koncertjeimről

nyilatkozta a hónap elején Tóth Andi.

Hát most jó hír, hogy bár rengeteg fotó elveszett, Tóth Andi fiókjában újra elérhetőek a 2016. augusztusi, illetve azt megelőző képek, illetve az énekesnő három új felvételt is publikált frissen visszaszerzett Instájára. Még jobb hír, hogy a három új fotó közül az egyik az alábbi.

A képhez mellékelt felirat is csodás:

CSAKAZÉRTIS ( . )( . ) NŐ ERŐ JÖVŐ

Tóth Andi legutóbbi dala, a Tequila egy nappal szilveszter előtt került fel a Youtube-ra, záruljon ezzel a klippel ez a poszt, hátha sikerült kedvet csinálnunk egy kis zenehallgatáshoz.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„CSAKAZÉRTIS ( . )( . )” – Tóth Andi visszatért az Instagramra

Tóth Andit „más felhasználók, főleg nők feljelentették”, és bár az énekesnő csomó fotója elveszett, most újra posztol, és csakazértis extraszexiset.

60 · Mar 11, 2020 03:38pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments