Újra egy csodálatos péntek reggelre ébredhettünk, ráadásul a lapok is roskadoznak az érdekesebbnél-érdekesebb hírektől. Kezdjük is a szemlét rögtön Radics Gigivel, akiről nemrég derült ki, hogy szerelmes, ráadásul babát vár, most pedig egy műsorban mesélt arról, hogy 3 gyerekig meg sem akarnak állni párjával. Király Linda zsarnok menedzserével küzdött éveken át, és erről most bővebben beszélt, míg Szulák Andrea úgy döntött, felhagy a tévézéssel. 

Radics Gigi boldogabb, mint valaha, már a lánykérésről gondolkodnak, és arról hogy nem akarnak megállni egy gyereknél.

Már az első találkozásunkkor tudtam, hogy ez a kapcsolat más lesz. Órákig beszélgettünk a randin, és igazság szerint nekem ez a korábbi kapcsolataimból mind kimaradt. Nagyon fontos a jó kommunikáció, és az itt megvan. Nagyon izgatott vagyok és kíváncsi, hogy mikor és hogyan kéri meg Áron a kezemet, de biztos vagyok benne, hogy tökéletes pillanat lesz. (...) Mindketten tudjuk, milyen fontos és értékes a testvéri kapcsolat. Nagyon szeretjük a testvérünket, és bármikor számíthatunk rájuk, ahogyan ők is ránk. Szeretnénk, ha a gyermekünknek is lenne egy igaz barátja, aki mindig mellette áll majd, szóval igen, mindenképp szeretnénk még gyermeket

– mesélte az énekesnő a Családvarázs című műsorban. 

Bors cikke szerint Prince  segítette anno Király Lindát, hogy az énekesnő megszabadulhasson kapzsi me­nedzs­ment­jétől, amely átejtette, majd hátráltatta őt.

Nagyon jó barátságban voltunk Prince-szel, és me­séltem neki a velem történt borzalmakról, s mikor meghallotta a történetem, gondolkodás nélkül hívta az ügyvédjét, az odakinn legendának és igazi sztárügyvédnek számító L. Londell McMil­lant, aki sikeresen végigvitte az ügyemet, amiben a szabad éle­tem forgott kockán. Szóval semmi túlzás nincs ab­ban, ha azt mondom, Prince-nek köszönhetem a szabadságomat.

Szulák Andrea a Story magazinnak mondta el, hogy a Hajdús eset után inkább visszavonul.

Foghatnám a pandémia által létrejött nehéz helyzetre, és megannyi kifogást kereshetnék, hogy miért vágyom most egy kis csendre, de az az igazság, hogy elfáradtam. Elfáradtam a folytonos alkalmazkodástól az új helyzetekhez, az új emberekhez, az új szabályokhoz, amit a médiában való részvétel óhatatlanul magában rejt, és rájöttem, hogy az én igazi közegem nem ez! Mostantól ha mondandóm, üzenetem van az engem kedvelők számára, a saját csatornáimon fogom azokat célba juttatni. Hiszem, hogy mindazok, akik értékelik a személyemet, a munkámat, és a dolgokat, amiket képviselek, ezentúl majd a színházakban, a koncerttermekben és a közösségi médiumok idevonatkozó felületein megtalálnak.

...és ha már az elbocsátásoknál és újrakezdéseknél tartunk, a Best magazin sorra veszi, hogy Várkonyi Andreának hányszor kellett már újrakódolni mind a magánéletét, mind a karrierjét. A lap főnixhez hasonlítja a műsorvezetőt, aki képes a legdurvább helyzetekből is talpra állni. Mindenesetre Várkonyit az utóbbi időben tényleg számos kellemetlenség érte, hiszen a Life TV-nél megszüntették a műsorát és Zsidró Tamással is szakított.