Arra már korábbi cikkeinkből is rájöhetett, hogy a cseppet sem szégyellős Rita Ora szereti mutogatni magát Insta-oldalán. Bár az utóbbi időben több celeb is hadat üzent a photoshopnak és a valóságnak megfelelően mutatta meg magát a közösségi oldalon, mindenféle effekt nélkül, Ora egész biztosan nem tartozik ebbe a csoportba. Az énekesnőt egyik követője buktatta le, hogy photoshopolt képét töltött fel magáról.

Ora egy olyan edzés utáni szelfit posztolt magáról, amin négykézláb volt látható, a fotó fókuszába mellét és keskeny csípőjét helyezte. Igen ám, csakhogy a háttérben látható ablak vonalai kissé elferdültek és elmosódtak, amiből az énekesnő egyik követője arra következtetett, hogy Ora Photoshop segítségével kicsit vékonyabbra húzta a derekát, tette mindezt kissé ügyetlenül, és véletlenül a háttér körvonalait is átrajzolta, írja a Mirror

Miután leleplezték, Ora gyorsan letörölte a fotót és újakat töltött fel, ám a rajongókat így sem tudta átverni. 

Gyönyörű vagy, ne használj photohsopot!

- írta az egyikük a letörölt kép helyébe feltöltött bejegyzéshez, a másik kommentelő pedig azon nevetett, hogy Ora végre megtanulta jól kezelni a programot.