Beköszöntött a nyár, és ezzel egyenes arányban gyarapodnak a celebnők bikinis posztjai is. A minap többen is fürdőruhában jelentkeztek be, mások pedig edzésük eredményét mutatták meg.

Candice Swanepoel pin up stílusú fotókat tett közzé az Instagramján, amin magas derekú fürdőruhát visel. A jelek szerint az ő alakján semmit sem változtatott a karanténhelyzet.

Így van ezzel Alessandra Ambrosio is, aki hátulról mutatta meg magát egy aranyszínű bikiniben. A képleírás szerint a modellnek már nagyon kijárt egy kis énidő a tengerparton.

Horváth Éva szintén bikiniben mutatta meg alakját, egy medence partjáról jelentkezett be - némi diétás reggelivel.

Hódi Pamela jelenleg nehéz időszakot él meg szakítása miatt, most azonban ő is mosolygós, és medencében gazdag bikinis fotóval jelezte, hogy jobban van. Ennek vajon lehet köze ahhoz a rózsacsokorhoz, amit az exétől kapott nemrégiben?

Kardashianék háza táján Scott Disick születésnapját ünnepelték nemrégiben. A karantén kezdete óta ez volt az első családi összejövetelük, amit Kim Kardashian ki is használt, és felvette az egyik legkivágottabb felsőjét az alkalomra.

A múltkor Köllő Babett sem mulasztotta el a lehetőséget, hogy fürdőruhában pózoljon, most azonban kidolgozott hasizmát is megmutatta követőinek. Bár szerinte még van mit dolgoznia rajta, követői biztosították róla, hogy remek formában van.

Sáfrány Emese szintén egy vízközeli helyszínről jelentkezett be. Ő azonban nem fürdőruhájával vagy a hasizmával ékeskedett, inkább újra biztosította követőit elképesztő hajlékonyságáról.