Már javában tombol a nyár, aminek köszönhetően egyre inkább előtérbe kerülnek azok a celebnők, akik nem lustálkodták el az edzést, és a forró évszakra bomba alakot gyúrtak össze maguknak. Éppen ezért nem is állnak le, hiszen meg is kell tartani az áhított formát.

Weisz Fanni a minap otthon edzett. A poszt szövege szerint a modellnek ekkor kevéssé volt kedve a mozgáshoz, de végül mégis jól esett neki, az eredmény pedig magáért beszél.

Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszó az arénából jelentkezett be nemrégiben, megmutatva, hogy ő is készen áll a nyári szezonra.

Jessica Alba edzés közben készített magáról egy fotósorozatot, bemutatva kedvenc gyakorlatait. Meg kell hagyni, hogy a 39 éves színésznő jó pár évet letagadhatna a korából, és nem csak a babaarca miatt.

Sáfrány Emese ismét a tengerpartól üzent követőinek. A légtornász posztja szerint kellőképpen ki tudott kapcsolódni a hétvégén, és azt is megtudtuk, hogy a párducminta is remekül áll neki.

Sara Sampaio egy gyönyörű naplementének lehetett tanúja tegnap, aminek örömére úgy döntött, lő is néhány közös fotót a költői háttér előtt. Mindez természetesen egy homokos tengerparton történt.

Emlékeznek még arra, amikor Kourtney Kardashian elfelejtette, hogy amíg ő jól mutat a fotóján, addig a húgáról kevésbé lett előnyös az általa feltöltött kép? A legidősebb Kardashian-nővér most kvázi fordítva járt, ugyanis legújabb posztjában bár ő is jól fest, Kim Kardashian igencsak ellopja tőle a figyelmet különösen szabott, és jóval többet mutató szerelésével.