Pintér Adrienn, akit valószínűleg Adaként jegyeztek meg, férjhez megy a szerelméhez – szúrta ki a Blikk. A műsorvezető az egyébként is figyelemre érdemes Instagramján, mintegy mellékesen, képaláírásban jegyezte meg, hogy a nagy nap előtti utolsó simításokkal vannak elfoglalva.

(Persze nem vehetjük biztosra, hogy esküvőről van szó, az is lehet, hogy telket vesznek a Holdon, mert gyerekkoruk óta erről álmodnak.)

Most pedig megpróbálunk úgy tenni, mintha ezen felül is lennének hírek a magyar celebvilágban ezen a súlyos reggelen.

Gáspár Győző nemcsak 54,5 millió forinttól vált meg a közelmúltban, hanem 48 kilótól is, és ez utóbbinak kimondottan örül. Egy bölcs idézet tőle ezzel kapcsolatban: „ha szénhidrátot kevesebbet viszünk be, sokkal boldogabbak vagyunk”.

Emilio ugyanennek az útnak még az elején jár, viszont nejével és lányukkal kíván végiglépdelni rajta, legalábbis a Blikk szerint. „Sokáig szeretnék még színpadra állni és a családomat magamhoz ölelni, ehhez pedig az kell, hogy egészséges legyek” – indokolta diétázásban és testmozgásban rejlő életmódváltásukat.

Játék: kitől származhat a következő idézet? „Sokan felismernek már az utcán vagy üzenetet írnak, de a kapcsolatunkat nem befolyásolta az, hogy a nyilvánosság elé álltunk.”

Na, tippeltek?

Biztosan rosszul, ugyanis ezt Kiss Vivien, Szegedi Ferenc csaja mondta a Blikknek. Szegedi Ferenc egy vállalkozó, arról híres, hogy nőül vette Vasvári Vivien megélhetési híresnőt, gyereket vállaltak, majd elváltak. Tényleg. Kiss, mint a lap írja, egykor a Miss Europe Continental Hungary nevű szépségversenyen indult, és valószínűleg nem ért el előkelő helyezést, mert akkor úgy hivatkoznának rá.

  • Yvonne Dederick könyvet írt arról, hogyan legyünk milliárdosok.
  • Pápai Joci szépeket mondott a Petőfi Zenei Díjról.
  • Puskás Peti már nem akar rocksztárkodni.
  • Sas Józsefjól van, de erről a családja nem akar többet mondani.
  • Hódi Pamelával nem történt semmi.