Márciusban a Velveten is olvashatta, hogy az egykori sussexi hercegi pár könyvben mondja el saját igazát arról az időszakról, amit az udvarban töltöttek együtt. A Daily Mail szerint az életrajzból az is kiderült, hogy Meghan Markle nem a legelegánsabb módon választotta meg a helyet és az időt ahhoz, hogy bejelentse várandósságát.

A lap információi szerint a könyv megemlíti, hogy a hercegné éppen Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjére időzítette a nagy pillanatot. Állítólag Harry herceg sem tudott erről a tervről, így kénytelen volt szégyenkezni a család előtt amiatt, hogy a felesége elragadta a rivaldafényt az éppen házasodni készülő pártól. Ha hihetünk a szerzőknek és az új infókat lehozó lapnak, akkor az sem kizárt, hogy Eugénia hercegnő édesanyja, Sarah Ferguson azóta sem tudta megbocsájtani ezt a tiszteletlenséget.

Meghan Markle és Harry herceg egyébként jelenleg visszafogott életet igyekeznek élni, ezt azonban a birtokuk körül ólálkodó paparazzók nem teszik könnyűvé számukra. Szintén áprilisban a bulvárnak is hadat üzentek, a róluk szóló álhírek azonban még mindig mindennaposnak mondhatóak.