Év elején derült ki, hogy Sia örökbefogadott két tinédzsert, akikről azóta már azt is tudhatjuk, hogy 19 évesek, a fiatalabbik pedig már szülő is lett közülük, írta az E!Online. A 44 éves, Grammy-díjas énekesnő egy interjújában árulta el, hogy nagymama lett. 

A fiatalabb fiamnak most lett két kisbabája. Egy kibaszott nagymama lettem. Tudom, fura, teljesen megőrjített a hír, de most már jól vagyok. Nanának hívnak. 

Kár, hogy a Nana (mama) megszólítás nem tetszik az énekesnőnek, azt szeretné, ha unokái inkább drágának (lovey) neveznék őt. 

Próbálom rávenni őket, hogy inkább drágámnak szólítsanak, ahogy Kris Jenner hívatja magát az unokáival. 

Az énekesnő a minap egy másik interjút is adott a Zach Sang Show-nak, amit a Just Jared foglalt össze. Ekkor Sia arról beszélt, hogy mennyire szereti a videoklipjeiben szereplő 17 éves Maddie Zieglert, aki csak 11 éves volt, amikorelőször együtt dolgoztak. 

Abban a pillanatban, hogy találkoztam Maddie-vel, határtalan késztetést éreztem, hogy megvédjem őt, azt hiszem, ez nekem is segített a gyógyulásban, nagyon erős késztetést éreztem, hogy vigyázzak rá. Azért ez ironikus, hogy nem akartam híres lenni, ezért egy gyereket tettem a reflektorfénybe. 

Sia azt is elárulta, hogy Harvey Weinstein egyszer felajánlott egy szerepet Maddie-nak az egyik filmjében. Amikor a filmmogul meginvitálta magához a lányt, Sia azonnal felhívta Maddie anyját, hogy figyelmeztesse őt, semmilyen közös biznisze ne legyen a lányának Weinsteinnek