Meghekkelték Galambos Lajos lányának Instagramját, írja a Blikk. A Lagzi Lajcsi néven is ismert mulatóssztár idősebb gyermeke 21 éves, és az Instagramja azért hírértékű, mert 16 ezren követték, így Galambos Boglárka influenszerkedett is, azaz pénzt keresett a közösségi médiában megosztott reklámtartalmú, szponzorált posztjaival. Galambos Boglárka Instájának hűlt helye itt található, és nem lehet tudni, hogy miért tűnt el a tartalom a fiókból, mindenesetre a tulajdonos arra gyanakszik, hogy meghekkelhették, hiszen sosem posztolt sértő vagy egyébként illegális dolgokat.

Sok munkám van abban, hogy 16 ezer követő figyelmét elnyertem. Ez természetesen bevételt is jelentett, most is van érvényes influenszer-szerződésem, de ettől is megfosztottak

– nyilatkozta Galambos Boglárka, édesapja pedig többek között a következőket nyilatkozta a Blikknek.

Minden jogi segítséget meg akarok adni a lányomnak, hogy az Instagram-oldalát visszaszerezze. Ha kell, nemzetközi jogászhoz fordulok, majd pert indítok ez ellen az amerikai médiakonszern ellen – fakadt ki Lajcsi, aki nagyon büszke elsőszülött gyermekére, hogy influenszer lett belőle.

További hírek hazai hírességekről röviden:

  • Egy évvel ezelőtt hunyt el autóbalesetben L.L. Junior kisfia. A Ripost azt írja most, hogy gondatlanságból elkövetett emberölés miatt folyik a nyomozás jelenleg is az ügyben, és az egyik gyanúsított a kisfiú édesanyja, Hopp Csilla, akivel szemben lehet, hogy vádat is fognak emelni.
  • Súlyos beteg az Eurovíziót is megjárt AWS együttes énekese, Siklósi Örs. „Kemény heteket, de főleg napokat hagytam magam mögött. A karanténnal együtt az idegeimre, ezáltal a szememre is rámászott egy gyulladás, ami addig húzódott, hogy a bal szemem és szemhéjam nem mozgott már. Alapvetően elég pozitív csávó vagyok, mindig mindenben a jót keresem, a teherbírásom is viszonylag nagy, de az utóbbi időben egyszerre jött megannyi ömlesztett ótvar impulzus belém törte a bicskáját” – írja az együttes Facebook-posztja alapján a Blikk. Az AWS közleményében az is szerepel, hogy bár Siklósi a legjobb kezekben van és minden rendben lesz vele, az együttes idei fellépései elmaradnak.
  • Az RTL Klub pedig bejelentette, hogy lesz tizedik évadja a Való Világnak (továbbra is Powered by Big Brother alcímmel). Aki úgy érzi, itt tud jelentkezni. Van promóvideó is, ezt alább lehet megnézni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Galambos Lajos nagyon büszke arra, hogy a lányából influenszer lett

Galambos Boglárka Instája törlődött, így bár van érvényes influenszer-szerződése, bevételétől megfosztották. Érkezik viszont a Való Világ 10! Hírösszefoglaló.

61 · Jul 07, 2020 09:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments