A mai napon több celeb is aktívan Instagramozott, és jelentkezett be innen-onnan a világból. Híreink nagy részét a népszerű képmegosztóról szemlézzük ma, illetve lesz szó Jakupcsek Gabrielláról is, akinek visszaéltek a nevével és a fotóival.

Claudia Schiffer aktuális öltözékét posztolta a minap, aminek szerves része volt egy farmernadrág is, amit a színésznő előszeretettel visel a posztja szerint. Ugyan már az ötvenhez közelít, nem kérdés, hogy jó pár évet letagadhatna.

Bár sokan nem tudják, Gisele Bündchennek két gyermeke is van, egy hét éves lánya és egy tíz éves fia. A modell egy cuki dokumentációval örvendeztette meg követőit, egymás mellé tett ugyanis két fotót, amelyeken közel hét év különbséggel látható, ahogyan kislányával közösen jógázik.

Emlékeznek még Rosamund Pike-ra a Holtodiglan című filmből? A színésznő néhány jelenetben rövid hajjal látható, amely frizura mégikább kiemeli határozott arccsontját. Meglehet, hogy Vogue arab számának készítőit is ez a kompozíció ihlette meg, Kourtney Kardashian ugyanis pontosan olyan lett a borítón, mint az említett színésznő a filmben.

Vasvári Vivien kapcsolatáról nemrégiben pletykák kaptak szárnyra, az üzletasszony azonban a Velvetnek nyilatkozott arról, hogy minden rendben van közte és párja között, és Spanyolországba készülnek nyaralni. A várva várt pihenés meg is valósult, onnan posztoltak romantikus fotót.

Gáspár Laci tavaly sokkolta követőit, amikor a #10yearschallenge keretein belül előtte-utána fotóval mutatta meg, mennyire sokat változott a teste, mióta rendszeresen jár konditerembe és odafigyel az étkezésére. Az énekes most újabb fotóval jelentkezett, demonstrálva, hogy korántsem tervez leállni az új életmóddal.

Mihalik Enikő majdnem maga is beszállt a fentebb említett trendbe, ő azonban olyan fotókon mutatta meg, mennyit változott, amelyek közel 12 év különbséggel készültek róla.

Eközben Jakupcsek Gabriella nevével csalók éltek vissza. A műsorvezető egyik rajongója lett figyelmes arra, hogy körömgomba elleni készítményt reklámoznak a nevével, amibe ő természetesen nem egyezett bele. Jakupcsek megköszönte a jóakarójának, hogy szólt neki, és hozzátette, hogy az ügyön már dolgozik a rendőrség –írja a Life.hu.