Ha szeretne pár friss hírt/sztorit olvasni hazai hírességekről, akkor jó helyen jár! Sebestyén Balázzsal kezdjük, aki a rádióban, illetve a Blikknek mesélte el azt a sztorit, hogy a napokban tankolni volt, majd miután hazament, egyszercsak becsöngetett a lakásába a kút egyik alkalmazottja azzal, hogy nem fizette a ki a benzin árát.

Mint kiderült, tényleg így volt, de egy félreértés történt, Sebestyén Balázs ugyanis fizetett 14 ezer forintot a benzinkút üzletében általa vásárolt termékekért, miközben 11 éves fia töltötte fel a kocsit benzinnel. A műsorvezető azt hitte, hogy kisfia biztos csak kisebb mennyiség benzint töltött a kocsiba, és így ebben az összegben már a tankolás is benne van. Mint kiderült, nem volt benne, a benzinkút alkalmazottja pedig házhoz vitte az összesen 46 ezer forintos számlát. Sebestyén Balázs természetesen elnézést kért, és adott még ezer forint borravalót.

A fentit se eresztettük túlságosan bő lére, de íme még pár minihír, még rövidebben!

  • Vajna Tímea, Rogán Cecília és Vasvári Vivien mind új szerelmeikkel nyaralnak-romantikáznak éppen. Ezt egy külön posztban foglaltuk össze, kattintson érte ide!
  • Visszatér egy rövid jelenet erejéig a Barátok köztbe Novák Laci volt felesége, azaz dr. Ferenczy Orsolya pszichológus, akit Lóránt Kriszta alakít. A jelenetből meg lehet nézni egy részletet az RTL Klub oldalán.
  • Még egy Barátok közttel kapcsolatos hír, ez most a Reggeliből: Varga Izabella, aki dr. Balogh Nórát játssza a sorozatban, új diplomát szerzett, méghozzá andragógiából (felnőttoktatásból). Az egyértelműség kedvéért: Lóránt Kriszta színész a sorozatban pszichológus, Varga Izabella színész azonban az életben lett andragógus, nem a sorozatban.
  • A Blikk részletesebben is megírta, hogy Majka egy tízperces videót publikált a Facebookon arról, mennyire fel van megint háborodva, most azért,mert Palkovics László kilátásba helyezte, hogy augusztus 15. után sem fogják engedélyezni az 500 fősnél nagyobb eseményeket. A rapper/műsorvezető úgy érzi, kettős mérce van, és a könnyűzenei iparág különösen meg van szívatva.
  • Azt már tudjuk, milyen, amikor Zámbó Krisztián áramütésekkel kezeli a tokáját, hát a Fókusz alábbi videójából az is kiderül, milyen, amikor Zámbó Krisztián rappel. Az énekes új dalában édesapját is említi.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sebestyén Balázs véletlenül úgy ment el a benzinkútról, hogy nem fizette ki a tankolást

A hírösszefoglalóban még: Majka felháborodik, Zámbó Krisztián rappel, Varga Izabella pedig lediplomázott andragógiából.

62 · Jul 14, 2020 10:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments