Vajna Tímea

Vajna Tímea hazajött Amerikából, és legfrissebb Instasztorija szerint éppen Tihanyban tartózkodik. Bár Vajna Tímea új szerelme, Zoltán nem tűnik fel a most publikált, automatikusan eltűnő felvételeken, a Blikk úgy tudja, hogy ő is ott van, együtt romantikáznak a Balaton partján. A lap hozzáteszi, hogy Zoltán lett a többségi tulajdonosa a jelenleg a járvány miatt nem túl jól menő Nobu étteremnek, valamint egy nyilatkozatot is közöl egy meg nem nevezett forrástól, ami arról szól, Vajnáék mennyire boldogok:

Imádnak együtt lenni, Timinek mindig fülig ér a szája, ha Zoli társaságában van, és amióta megjött Amerikából, szinte elválaszthatatlanok

– többek között ezt „súgta” a Blikknek ez a neve elhallgatását kérő forrás.

Rogán Cecília

Rogán Cecília szintén új kapcsolatban van, és ő is egy olyan férfival, akiről relatíve keveset lehet tudni, neki még a keresztnevét sem. Az illető képét is mindig csak automatikusan eltűnő videókba teszi ki a volt politikusfeleség, de most megint megnézhet egy ilyen fotót, ha időben Rogán Cecília Instasztorijaira kattint, azaz ide. A képen a pár vízparton ölelkezve romantikázik a naplementében.

Te vagy számomra a napfény

– írja angolul Rogán Cecília a partneréről.

Vasvári Vivien

És ha már új szerelmiekkel nyaraló hazai hírességeknél tartunk, íme még egy hasonló tematikájú poszt Vasvári Viventől, aki jelenleg Marbellán nyaral, és az alábbi posztban a szerelemről osztotta meg néhány gondolatát.

Aki szeret, nem fogja elvárni, hogy úgy élj, ahogy ő jónak gondolja, hanem segít megmutatni, hogy a helyes úton kezdj el haladni. Aki szeret, nem akarja elvenni a szabadságodat, hanem örül annak, aminek te is örülsz. Aki szeret, nem akar ujjal mutogatni rád, hogy te rontottad el az életét, hanem megköszöni, hogy mellette vagy és tanítod őt. Aki szeret, átölel bármikor, tiszta szívvel, minden ok nélkül, mert SZERET!

– írja Vasvári Vivien.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea, Rogán Cecília és Vasvári Vivien új szerelmeikkel romantikáznak

A Tihanyban üdülő Vajna Tímea szerelme lett a többségi tulajdonos a Nobu étteremben, Rogán Cecília számára új partnere a napfény, Vasvári Vivien szintén a szerelemről posztolt.

51 · Jul 14, 2020 09:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments