Alessandra Ambrosio a napokban nagyon élte az Instagramon a félpucérkodást, és a jelek szerint mára is tartogatott valami ehhez hasonlót. Ezúttal úgy döntött, átadja magát a tiltott gyümölcs-hangulatnak.

A 39 éves brazil modell a fűben heveredett le (természetesen zavaró textil nélkül), majd nekilátott annak a bizonyos almának. Ambrosio az öncenzúráról sem feledkezett meg, így a tiltást eredményező testrészt egy napraforgóval fedte el.

Jennifer Lopez ezzel szemben kissé túlöltözött, miközben mégsem. Az énekesnő egy cipőmárkával működik együtt, teszi mindezt olyan szerkóban, amihez nem létezik kompatibilis időjárás. Csak a lényeget takaró bőrszerkő és pufikabát. De a lényeg persze a lábbeli!

Mióta Kim Kardashian kivörösödött, kevésbé játszik a frizurájával. Leginkább vékony fonatba helyezi a haját, és olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amik bizony nem változnak. Mint például... a tekintete!

Kelsey Merritt már nem rejtegeti a loknijait. A 23 éves filippínó modell teljesen szabadjára engedte a fürtjeit, méghozzá a homokos tengerparton, fürdőruhában.

Emlékeznek még Lais Ribeiro múltkori Photoshop-gyanús fotójára? A Victoria's Secret most vagy elégedett volt az eredeti képpel, vagy szereztek egy olyan képszerkesztőt, aki képes természetesebbre satírozni a reklámozni kívánt fehérneműt.

Végül, de nem utolsó sorban Donna D'Errico dögös fotójával búcsúzunk önöktől, aki ha hiszik, ha nem, még mindig 52 éves, és nem 22.