A napokban jelentették be, hogy nemsokára indul a hazai realityk ősatyjának, a Való világnak a tizedik szériája. Ezen felbuzdulva megírtuk a show 18 éves történetének legizgalmasabb momentumait, most pedig az egykor divatos plakátnaptárak mintájára összegyűjtöttük az elmúlt szériák szexi, érdekes, befutott, vagy modellkarrierbe fogott női szereplőit.  

  • Nádai Anikó az egyik legsikeresebb magyar női valóságshow-szereplő. Kilépett a VV árnyékából, számos műsorban szerepelt, sőt saját nevével fémjelzett beszélgetős showt is vezetett az RTL Klubon. Párkapcsolatairól meglehetősen visszafogottan nyilatkozik, legutóbb is épp annyit árult el, hogy véget ért. A férfiak mindemellett nagy rajongással fordulnak a műsorvezetőnő felé, Instagramján számos kommentelő érdeklődik szinte minden nap arról, hogy hol, milyen formában követhetik a munkásságát. 
  •  VV Seherezádé, azaz Nagy Vivien a bikinik és a fogyási tippek nagyasszonyává vált az elmúlt években. Fotóival rendre nagy sikert arat és bár a médiában az elmúlt években visszafogottan szerepelt, annyit biztosan lehet tudni róla, hogy rajongói száma egyre csak nő. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🧜🏽‍♀️

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

  • A VV-s szereplése óta is a reflektorfényben él Baukó Éva, aki számos interjúban mesélt már arról, hogy mennyit tett azért, hogy olyan formában legyen, mint a lenti képen. Legutóbb épp a Velvetnek mesélt arról, hogy bár megőrülnek érte a férfiak komoly kapcsolatra még nem talált, a különböző randiappoktól pedig kiveri a víz.  A közeljövőben szeretné saját vállalkozását építeni, és mielőbb családot alapítana.
Közzétette: Eva Bauko – 2020. július 15., szerda
  • Molnár Anikó sokat szerepel a címlapokon: gyakran arról írnak, hogy miként küszködött a súlyával, számos cikk jelent meg, amelyekben diétákról, betegségekről beszélt, de egyéb sztorik is napvilágot láttak, legutóbb Gesztesi Károly családjával került összetűzésbe. Molnár régóta szeretne boldog párkapcsolatban élni, egyelőre azonban még keresi az igazit. 
  • Béres Anett még 2003-ban szerepelt a való Világban, azóta visszavonult a médiától, boldogan éli életét, de rendszeresen vállal modellmunkákat. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@globallhotel_telki @missqfashion #summer #bikini #fashion #beach #newcollcection

Béres Anett (@vv_anett_official) által megosztott bejegyzés,

  • VV Mici előbbi kolléganőjéhez képest gyakrabban tűnik fel a bulvárlapok hasábjain, legtöbbször plasztikai beavatkozásaival kapcsolatban. Gyakran posztol bikinis képeket, mellyel nagy örömet okoz az egykori és jelenlegi rajongóknak is.

Ön kit nézne szívesen még egy évadon keresztül?