Érdekfeszítő sajtóanyag érkezett a szerkesztőségünkbe, amiben Baukó Éva arról beszél, hogy hétvégente már sokkal jobban vonzzák a kaszinók, mint a diszkók, ezért le is ruccant a győri Casino Winbe, ahol 50 ezer forintot nyert ruletten.

Az egykori VV-s idén februárban, még a járvány berobbanása előtt repült az Egyesült Államokba, amiről nekünk is beszélt podcastunkban. A túra során Las Vegasban is eltöltött néhány napot barátnőjével, VV Zsófival, ahol életükben először rendes kaszinóba is elmentek. Azóta itthon is jár, a mostani rulettes nyeremény után még másfél órát pénznyerő automatázott, de azért szerinte nem lesz szerencsejáték-függő.

Addiktív személyiség vagyok, de a szerencsejáték iránt úgy gondolom, sosem leszek függő. Nem fogom eljátszani a pénzem, de ez nem azt jelenti, hogy ne szeretném az igényes szórakozást és a jó társaságot. Megmondom őszintén, szombatonként inkább megyek már egy kaszinóba mint egy diszkóba. Meg kell tudni állni egy kisebb összegnél, és akkor nincs baj. 

Mivel Baukónak korábban alkoholproblémái voltak, de már nyolc éve tiszta, egy korty alkoholt sem ivott a kaszinóban, még szerencse, hogy enélkül is úgy tudott pörögni, hogy öröm volt nézni.