Egy napja jelent meg az alábbi poszt Hódi Pamela Instagramján. A téma az, hogy hogyan gondolkodik arról, hogy egy szülő, különösen egy híresnek számító szülő posztolja-e a gyerekét a közösségi médiában, és bár Berki Krisztián neve nem szerepel a posztban, egyértelmű, hogy annak minimum egy része Hódi Pamela volt párjának szól, azaz újabb fordulóhoz ért a nyilatkozatháború. A szöveget az alábbi posztban továbblapozva lehet elolvasni.

A téma érdekessége, hogy februárban még Berki kifogásolta, hogy közös gyermekük miért szerepel Hódi Instagramján az ő engedélye nélkül, de azóta a most iskolába készülő Natasa Zselyke valóban jóval többször szerepelt az apa Instagramján, mint az anyáén (íme egy, két, három példa Berkitől az elmúlt két napból, amíg Hódi július 11-én, azaz kb. három hete posztolta utoljára kislánya képét). Hódi Pamela most megjelent posztjából egyértelmű, hogy úgy érzi, a gyereke túl sokat szerepel az Instagramon, és hogy félti őt ennek egyelőre beláthatatlan következményeitől.

Féltem a celebvilágtól, féltem a kommentektől, féltem a pedofiloktól, féltem a lelkét, féltem attól, hogy fog teljesíteni az iskolában, féltem a magabiztosságát, féltem a talpraesettségét, és féltem attól, hogy nem fogja értékelni a valóságot

– írja a fenti posztban. Berki Krisztián egyébként saját Instagramot is létrehozott már a gyerekének, de a fiók egyelőre egy posztot sem tartalmaz. Volt szerelmének Hódi Pamela a fenti poszt alábbi részletével üzen, de érdemes a teljes szöveget elolvasni:

Továbbra sem alacsonyodnék le egy bizonyos szint alá, és ami a legfontosabb, hogy a kislányom érdekében ezentúl sem fogom lereagálni a médiában a nárcisztikus viselkedést, fenyegetéseket, provokálásokat, a nyilatkozat-posztokat, amiknek minden mondata hazugság.

Nem értem, mire ez a sok alaptalan szidalmazás. Esküszöm, én ilyen viselkedést még egy különvált szülőtől és új pártól sem láttam a médiában…

Így tovább imádkozom értük, hogy gyermekáldásban legyen részük, és azért, hogy békességre és megnyugvásra találjanak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hódi Pamela megírta, mennyire másként gondolkodik a gyerek posztolásáról, mint Berki Krisztián

Hódi Pamela azt is mondja, hogy imádkozik Berkiékért, de egy bizonyos szint alá nem alacsonyodik le, és nem reagál a provokálásokra, „amiknek minden mondata hazugság”.

0 · Jul 30, 2020 10:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments