Hódi Pamela felháborodott

Hódi Pamela tegnap hosszas, hamarosan eltűnő Instasztoriban adott hangot a felháborodásának. Egyrészt azon bukott ki, hogy ha ő posztol valamit, akkor abból néha csak egy-egy mondat jelenik meg az újságokban, illetve ferdítések-hazugságok jelennek meg róla, pedig ő nem szeretne a magánéletével szerepelni a médiában, kislányáról is direkt nem posztol az Instagramra.

Másrészt azok a kommentelők is idegesítik Hódi Pamelát, akik a fizetett hirdetést tartalmazó posztjainál felhánytorgatják, hogy ez megint reklám. Hódi Pamela szerint mindenki influenszerkedik, akinek van rá lehetősége, nem tudja elképzelni, hogy valaki nemet mondana arra, ha egy cég megkeresné egy reklámozási lehetőséggel. Másrészt Hódi Pamela fogyasztóként is úgy érzi, hogy jobb az élete attól, hogy hirdetést tartalmazó Instagram-posztokból új termékekről, illetve akciókról értesül. A 31 éves híresség már az instagramos bemutatkozásában is felhívja arra a figyelmet, hogy az oldala reklámot tartalmazhat, mindenkit arra kér, hogy akit ez zavar, az ne kövesse őt, vagy legalábbis ne szólogasson be. Berki Krisztián volt feleségét az is felháborította, hogy hazugnak, illetve rossznak nevezik amiatt, hogy nem posztol mindent a magánéletéről.

Berki Krisztián szintén felháborodott

Szintén az Instagramra posztolt egy felháborodott hangvételű videót Berki Krisztián, de az övé nem tűnik el automatikusan, alább lehet megtekinteni. A felvételen az egykori futballista és főpolgármester-jelölt azt sérelmezi, hogy kislánya édesanyjával, azaz Hódi Pamelával 2019. május 16. óta, azaz már jóval több, mint egy éve nem tudott személyesen beszélni.

Hódi Pamela ügyvédje azt írta Berki Krisztiánnak, hogy azért nem szeretnének az apával személyesen találkozni, mert ő nemrégiben Olaszországban járt a lapok szerint, ezért „vírusfertőzéssel veszélyeztetett”. Berki Krisztián itt felhívja a figyelmet, hogy az operatív törzs szerint Olaszország már nem veszélyes, valamint nyomatékosítja, hogy továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az ősszel az iskolát elkezdő kislányával kapcsolatban az anyukával személyesen beszélhessen, hogy a két mozaikcsalád életének összeegyeztetését megtárgyalhassák.

További hazai vonatkozású híreket talál hírességekről ebben a korábbi posztunkban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hódi Pamela az újságírókat és a kommentelőket osztotta ki, Berki Krisztián pedig Hódi Pamelát

Hódi Pamelának elege van abból, hogy a közönség kevesebb reklámot és több magánéleti betekintést követel tőle, Berki Krisztián pedig személyes találkozót akar.

1368 · Jul 14, 2020 11:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments