Vajna Tímea és húga, Palácsik-Visváder Lilla szerepelnek a legfrissebb Best magazin címlapján. A húg jelenleg terhes, ezért Vajna Tímeát elsősorban a gyerekvállalással kapcsolatban kérdezték a Besttől. A leendő nagynéni megerősítette, hogy az elején túlizgulta a dolgot, és ragaszkodott hozzá, hogy testvére minden vizsgálatot végeztessen el, illetve azt mondja, mindenképpen Magyarországon lesz, amikor a baba megszületik. Unokaöccsét idővel szeretné majd kivinni Amerikába is, hogy megtanuljon angolul, illetve, hogy láthassa Disneylandet.

Vajna Tímea azt is elmondta a lapnak, maga is szeretne anya lenni. Andy Vajnával terveztek beültetést, de az özvegy azt mondja, így utólag átértékelve a dolgokat talán szerencsésebb, hogy a gyereknek nem kell apa nélkül felnőnie.

Exkluzív sztorikkal megjelent a BEST legújabb száma. Sztárokban a legjobb! 😍🎉 Keresd a magazint: ➡️ nyomtatott formában...

Posted by BEST Magazin on Thursday, 6 August 2020

További hírek röviden, tömören:

  • Szintén a Best írja, hogy Hunyadi Donatellát felvették a Szegedi Tudományegyetem ének-zene és zongora szakára, így a modellkedő lány el fog költözni Budapestről, illetve édesanyjától, Kiszel Tündétől.
  • Azt írja a Blikk az állam által szervezett a zenészeknek munkalehetőséget biztosítani hivatott garázskoncertekkel kapcsolatban, hogy a Wellhello együttesből Fluor Tomi a következőt nyilatkozta: „örülünk a lehetőségnek, még nem adtunk választ a felkérésre, egy kikötésünk volt, a pénz a zenekar többi tagjának menjen az utolsó forintig. Én és Diaz nem szeretnénk kivenni a ránk eső részt.
  • Emlékezetes, hogy Fluor Tomi korábban azt nyilatkozta a munka nélkül maradt zenészeket kritizálóknak válaszul, hogy bocs, de ő nem fog elmenni kapálni. Egy másik válasz érkezett az Instagramon Linczényi Márkótól: a The Kolin frontembere #kapálnék hashtaggel tett ki egy posztot. „Tartozom ennyivel azoknak, akik szerint a zenészek ne sírjanak, menjenek el inkább kapálni! Akkor nesztek, ti ezentúl azt hallgathatjátok, ahogy kapálok” – áll a posztban.
  • Kiss Ádám humorista a Facebookon jelentette be, hogy megszületett második gyereke, aki kisfiú és a Leon nevet kapta.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea utólag úgy érzi, talán szerencsésebb, hogy nem lett gyerekük Andy Vajnával

A hírösszefoglalóban még: Fluor Tomi és Diaz nem kéri a garázskoncertekért járó pénzt, Linczényi Márkó viszont #kapálnék hashtaggel posztolt.

24 · Aug 07, 2020 09:18am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments