Ariana Grandét még az év elején kezdték összehozni a hírek egy Dalton Gomez nevű fiatalemberrel, de most már maga az énekesnő is posztol az Instájára új szerelmével közös képeket-videókat, szóval innentől kezdve már végképp hivatalosnak tekinthető a kapcsolat.

A srác, Dalton Gomez csak idén május 8-án indította el az Instagramját, de már három nappal később volt egy közös fotó Ariana Grandéval, egy fekete szívvel ellátva. A jelek szerint mindketten roppantmód kedvelik a fekete-fehér képeket.

Dalton Gomezről egyébként relatíve kevés derül ki azon kívül, hogy foglalkozását tekintve ingatlanügynök. Azt lehet még tudni róla pl. a Wikicelebs nevű oldal talán megbízható gyűjtéséből, hogy Grandéval ugyanabban az évben születtek, azaz 1993-ban. Munkahelyének a honlapja azt mondja, hogy Gomez már öt éve dolgozik Los Angeles-i, luxuskategóriás ingatlanok értékesítésével A-listás vevők számára.

A People összeállítása szerint januárban jöhettek össze ők ketten, februárban látták őket csókolózni egy nyilvános helyen, de a kapcsolatot a pár ettől még nem akarta nyilvánossá tenni egy ideig. Ariana Grandénak aztán volt egy Justin Bieberrel közös száma, ennek klipjében futólag, de feltűnik Gomez is. Az énekesnő a saját Instagramján júniusban említette először új szerelmét, de olyan romantikázós poszt, mint az a fenti, egyelőre csak ez az egy, új van. Dalton Gomez az alábbi fotókkal születésnapján köszöntötte fel Ariana Grandét.