DSC8955

Polgár Tünde: „Most nagy divat, hogy mindent eldobunk, és válunk, de szerintem ez nem megoldás”

2020.08.08. 08:37

Polgár Tünde és férje, Árpád szokott együtt szerepelni [előbbit, ha máshonnan nem, luxusfeleség-mivoltából ismerhetik], és ezt legközelebb a TV2 új műsorában, a Love Bistróban teszik. A párral a gasztro-reality sajtótájékoztatóján beszélgettünk, ahol többek között elmondták, hogy telt a közös munka a konyhában, és azt is, hogy szerintük mi a tartós és boldog házasság titka.

Nem volt újdonság számotokra, hogy közösen szerepeljetek. Ezúttal hogy éreztétek magatokat a forgatáson?

Polgár Tünde: Izgalmas kihívás volt, nem teljesen erre számítottunk. Nem gondoltuk, hogy ilyen hajmeresztő ritmusban kell főznünk. Otthon úgy elvagyok, elfőzőcskézek, a vendég leül, kap egy pohár bort. Ezt itt is megpróbáltam a zsűrivel eljátszani, de nem jött be.

Ki a dominánsabb fél a konyhában?

Polgár Árpád: Ott egyértelműen Tünde. Én nem vagyok járatos, inkább segédmunkákat csinálok.

P.T.: Igen, jössz, és beleeszel mindenbe.

Sok konfliktus adódott már ebből?

P.T.: Néha megőrjít azzal, hogy mindenbe beleeszik, de 21 év alatt már megtanulja az ember a másik hülyeségeit tolerálni. Nekem is sok van.

P.Á.: Van egy Youtube-csatornánk is, ott már ezt megszoktuk, mert ott is szoktunk főzni. Én vagyok a hülye, ő meg a profi!

Ha összekaptok valamin, haragtartóak vagytok, vagy hamar megoldjátok?

P.Á.: Nagyon hamar megoldódnak a dolgok. Szerintünk a jó kapcsolat titka az, hogy a felek mindent megbeszéljenek, mindenen át tudjanak lendülni. A humor is nagyon fontos.

P.T.: Hogy az ember tudjon saját magán is röhögni.

Milyen bevált receptetek van a boldog házassághoz?

P.Á.: A kommunikáció és a szeretet a legfontosabb, hogy meglegyen az az érzés, hogy ő az igazi. Nekem négyszer kellett házasodnom, de végül bejött. Megérte cserélgetni, mert jött az igazi.

P.T.: Meg kell tanulni, hogy senki sem tökéletes. Fontos, hogy ismerjük egymás hibáit, tudjuk elviselni és kezelni is. Most nagy divat, hogy mindent eldobunk, és válunk, de szerintem ez nem megoldás.

Amikor elfogadtátok a felkérést mit gondolatok, mi az, ami miatt előnnyel indulhattok a többi párral szemben?

P.Á.: Az, hogy van bennünk egy természetes lazaság. Mindenkinek fontos, hogy megfeleljen, de nekünk nem. Nincs bennünk görcs.

Hatvanötezer feliratkozótok van. Ez több, mint ahányan a fiatok csatornáját követik.

P.T.: A Dani most azért függesztette fel a Youtuber tevékenységét, mert vizsgázott. Még középiskolás, de bizonyos tantárgyakat egyetemi szinten tanul, és a vírushelyzet alatt ezek a vizsgák neki sokkal nehezebbek voltak. Majd behoz minket. Ha fontos neki, úgy letipor minket, mint annak a rendje.

P.Á.: Másfelől pedig ez nem verseny, nem erről szól. Az öregek lehagyták a fiatalt, ez csak egy véletlen. Mi nagyjából másfél évvel ezelőtt jöttünk Magyarországra, és nem igazán volt tennivalónk, így gondoltuk, belevágunk. Dani tanított minket, a tudás tőle származik.

Ezek szerint mondhatjuk, hogy szerettek együtt szerepelni.

P.Á.: Én a Tünde miatt csinálok magamból bohócot. Ő az, aki ezt preferálja és szereti, én ráérek. A Youtube esetében a vágást szeretem. Magát a bohóckodást ki tudnám hagyni, de neki ez tetszik. 2013 óta Amerikában éltünk, és nekem az ottani nyugdíjas élet nagyon bejött, de Tündének nem.

P.T.: Elsárkányosodtam majdnem.

P.Á.: Amikor hazajöttünk, a szereplés megtetszett neki, és ezt a vonalat szeretné vinni, én pedig partner vagyok ebben