Sok szép történetet hallani arról, hogy egyes celebek mennyire kedvesek rajongóikkal. De persze tudjuk, hogy nem minden híresség ilyen, Ellen DeGeneres karrierje például pont amiatt hanyatlik, mert bár jó arcnak tűnik, az utóbbi időben túl sokan számoltak be ennek ellenkezőjéről.

Most egy Tamaran nevű TikTok-felhasználó állt elő kevésbé rokonszenves információkkal arról, milyen tapasztalatokat szerzett a celebvilág kedvenceiről, amíg 2008 és 2017 között stylistként dolgozott – írja a Page Six.

A nő állítja, hogy ha 2020 egy karrier lenne, akkor biztosan Katherine Heigl lenne. A színésznőről nem először mondják, hogy nem túl kellemes személyiség, Tamaran szerint nagyon nehezen kezelhető, és állandóan dühös.

Jessica Alba sem olyan kedves, mint amilyennek tűnik. A nő azt mondja, hogy egy kolléganője azt mesélte neki, Alba többek között direkt összekoszolja a ruháját, hogy a körülötte lévőknek mindenképp legyen dolga, miközben szenvtelenül utasítgatja őket.

J.Lo-ról ugyancsak megvan a véleménye, ő állítólag nem engedi az alkalmazottainak, hogy ránézzenek munka közben.

A legdurvább sztorija azonban a Pitch Perfect sztárjával, Alexis Knappel kapcsolatos. A 31 éves színésznő ugyanis állítása szerint még fizetni sem volt hajlandó neki és a csapatának, elvégre is nekik elégnek kell lennie, hogy egy ilyen nagy névvel dolgozhattak.

Az egyike volt azoknak, akikkel a legnehezebb volt dolgozni. Alexis úgy gondolta, remek ötlet lenne csokitortát ennie, miközben öltöztetjük. A süti persze beleolvadt a ruhájába. Mit gondoltok, kinek kellett kitisztítania?

Emellett állítása szerint Knapp egyszer egy 1300 dolláros (azaz több mint 300 ezer magyar forintot érő) ékszerszettet kapott a vörös szőnyeges öltözékéhez, majd amikor a tervező érdeklődött, mikor kapja őket vissza, a színésznő felháborodva közölte a csapattal, hogy mondják azt, nem találja már a szóban forgó kiegészítőket. Mindemellett Tamaran főnökének is megrökönyödve tette fel a kérdést, hogy tényleg fizetést vártak-e tőle, miért nem elég nekik az, hogy vele dolgozhattak.

A rossz tapasztalatok ellenére a stylist azért elmondta, hogy olyan hírességekkel is volt szerencséje együtt dolgozni, akikről szép emlékeket őriz. Ilyen volt például Selena Gomez, Ariel Winter, George Clooney és Carrie Underwood is.