Köllő Babett mellimplantátumainak 12 év után lejárt a szavatossága, ezért most ki kellett őket cserélni, meséli a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert realitysztár. A műtétre most augusztusban került sor, és azzal kapcsolatban többek között a következőket mesélte Köllő Babett a Blikknek:

12 éve, amikor műtöttek, a legkisebbet választottam, mivel tudtam, idővel nyúlik a bőr, átalakul a test, s mindenképpen nagyobb kebleim lesznek. Nálam ez nem hiúsági kérdés, most nem azért lettek nagyobbak a melleim, mert így akartam, hanem mert nincs más választásom.

Köllő Babettet a Sztárban sztár című vetélkedő zsűritagjaként lehet majd látni augusztus 30-tól a TV2-n.

Még hasonló hírek, hasonló tömörséggel:

  • A Bors riportot közölt Ördög Nóráék balatoni kisboltjáról, ahol olyan nagy lett a forgalom, hogy az önkormányzat ritkította a környező bokrokat, hogy legyen több parkolóhely. A környékbeli lakók továbbra sem örülnek.
  • Dancsó Péter volt az Álarcos énekes című műsor egyik zsűritagja. Közeledik a második évad az adásból, de a 33 éves YouTube-sztár bejelentette, hogy ő abban már nem fog zsűrizni, illetve pontosabban nyomozni, hogy ki lehet az álarc mögött. Mindezt a Blikkből tudjuk.
  • ByeAlex pedig a hétvégén megjelentetett egy új verziót az Emlékszem (vagy...) című dalából, ebben most közreműködik a USNK.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Nincs más választásom” – Köllő Babettnek muszáj volt tovább nagyobbíttatnia a mellét

A luxusfeleségnek megvolt a mellműtéte, Ördög Nóráék boltjánál pedig bokrokat ritkítottak, hogy odaférjenek a parkoló autók. Hírek!

23 · Aug 17, 2020 08:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments