Összejött pár hírecske olyan dolgokról, amiket hazai hírességek osztottak meg magukról a közösségi médiában – nézzük őket gyorsan!

Kezdjük ott, hogy Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella Olaszországban voltak nyaralni. Az alábbi talán a legerősebb kép, amit a dekoratív médiaszemélyiség megosztott magáról, de lánya Instáján is van néhány felvétel az üdülésről, illetve arról, amikor Milánóban a luxusbevásárlócsarnokban Hunyadi Donatella elfelejtette felvenni a maszkját. (A fenti borítófotót Kiszel Tünde születésnapján készítettük néhány évvel ezelőtt, és azóta is nagyon szeretjük.)

Amikor Mihalik Enikő ledobja magáról a ruhát, akkor mi mindig ott vagyunk, és most megint pontosan ezt tette, szóval ne maradjon ki az alábbi fotó sem!

És még további hírek, ezek csak linkkel:

  • Németh Kristóf nem az Instán, hanem a Facebookon írta ezt meg, de ettől még érdekes, hogy a színésznek volt egy fogadása a fiával, amit elvesztett, és ezért köteles volt a fülébe fülbevalót lövetni. Németh Kristóf most egy hónapig fogja hordani az ékszert, ami egyébként az Instagramon megosztott, Ganxsta Zoleeval közös fotójukon is látszik.
  • Szabó-Kulcsár Edina egy roppant hosszú posztban írja meg, hogy világéletében volt háziállata, de a mostani macskájuk, Joy, elkezdett tűrhetetlenül viselkedni, amikor a volt szépségkirálynő kisfia megszületett. Azóta is mindenhova odapisil a macska, és már két éve tűrik a dolgot, de most már teljesen kétségbe vannak esve: „nem szándékozom naponta 1,5 órát a hugyok takarításával tölteni és magyarázkodni sem, amikor egy barátunk beleül a kanapén a macskapisibe. (Csak mert pár perce ez történt.)” – írja Szabó-Kulcsár Edina ebben a posztban, tanácsot kérve a kommentelőktől. Néhány ötlet azonban már lelőve, mert: „kislány cica, ki van miskárolva és leszoktatósprayt is használunk. Semmi hozanata.
  • Kovács Patrícia színésznő arról írt itt, hogy nem bánta meg, hogy kiszállt a Mintaapákból: „#toinfinityandbeyond (a végtelenbe és tovább) – ezt üzenem minden kedves embernek, akik sajnálatukat kifejezve írtak az elmúlt hónapokban, hogy a Mintaapákból kiszálltam. Mivel megvolt rá az okom, egy pillanatra sem bántam meg, mert ennek egyszerűen így kellett történnie. Köszönöm a figyelmes támogatást és a szép kommenteket.”
  • Till Attila megint leszokott a dohányzásról, derül ki ma déltájt megosztott posztjából: „két hónapja nem dohányzom! Az utóbbi két évben már csak elektromos cigit szívtam, de az se kell már és most megpróbálom örökre befejezni. Egyszer már leszoktam régen, de visszaestem. Nem is gondoltam volna, hogy másfél év szünet után újra elkap ez a rohadt drog! Na, de most már nagyon nem akarok cigizni, és most nem is küzdök ellene, erőből nem is tudnék leszokni. Csak így nyugiban nyomom: ennyi volt a cigizős énem!
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kiszel Tünde olaszországi dekoltázst, Németh Kristóf fogadásból belövetett fülbevalót posztolt

Kulcsár Edina pedig arra panaszkodik, hogy „nem szándékozom naponta 1,5 órát a hugyok takarításával tölteni”. Instahíradó!

4 · Aug 26, 2020 03:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments