Korábban írtunk arról, milyen nagy örömmel fogadta Vajna Tímea a húga terhességét. Palácsik Lilla szerint kissé túlzásba is vitte az anyáskodást, ami pedig a szülést illeti, mindenképp jelen szeretett volna lenni.

A tegnap még a koronavírus alatt átélt kálváriájáról valló Vajna Tímea az utóbbi évben sok időt töltött Amerikában, jövő nyárra ugyanis szeretné megszerezni az állampolgárságot. Néhány hete mégis hazautazott, hogy húga mellett lehessen, de végül úgy alakult, hogy nem lehet majd ott vele a szülőszobában, és talán a férje, Visváder Tamás sem.

A baba miatt mi nagyon elővigyázatosak vagyunk, így amikor Timiék hazajöttek egy-egy külföldi útjukról, nem voltunk hajlandóak találkozni velük, csak akkor, ha van teljesen friss negatív tesztjük. Tudom, kicsit meg is sértődtek emiatt, de a sors sajnos minket igazolt. Mivel nem volt tesztjük, így a legutóbbi külföldi útjuk után már nem is láttuk egymást, így ennek köszönhetően nem fertőződtünk mi is meg. Első a baba érdeke, és mi most mindent ennek rendelünk alá

– mondta a Kiskegyednek Visváder Tamás.

A férfi hozzátette, hogy talán még ő sem lehet jelen kisfia születésénél a vírushelyzet miatt, legutóbb az ultrahangos vizsgálatra sem kísérhette be párját.

Vajna Tímea természetesen szomorú, hogy ki kell hagynia a nagy pillanatot, de betegsége miatt el kellett fogadnia húgáék döntését. Főleg, hogy még ő sem érzi száz százalékosan a topon magát, hiszen a minap is úgy nyilatkozott, hogy hiába telt le a házi karanténja, még mindig nagyon gyenge a vírus miatt.