Kedden számoltunk be arról, hogy Vajna Tímea elkapta a koronavírust. Andy Vajna özvegyét komolyan ledöntötte a lábáról a betegség, olyan rosszul volt, hogy majdnem rohammentőt hívott. Közben az is kiderült, hogy nem lehet majd jelen unokaöccse születésénél sem, de jelenleg nem is ez a legnagyobb problémája.

Hanem az, hogy komoly szövődményeket okozott a koronavírus, a mai napig is kórházi kezelésre szorul. Elmondása szerint új párja is elkapta a betegséget, de neki sikerült hamar túl lennie rajta.

Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül, a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok. (...) Még most sem vagyok százszázalékos, sportolni, futni egyáltalán nem bírok, mindentől kifulladok. A családommal nem találkoztam, itthon voltam egyedül, az állatokat próbáltam ellátni és takarítottam, amikor kicsit jobban éreztem magam. A céges ügyeket intéztem e-mailen, feküdtem, filmeket néztem

– mondta a Blikknek Vajna Tímea, majd hozzátette, hogy valószínűleg tüdőgyulladása van, és a kórházban is bent akarták tartani, de végül hazaengedték.