Vajna Tímea arról posztolt, hogy egy hónapja kapta el a koronavírust, és ez látványos fogyáshoz vezetett nála. Az Instagramon egy olyan képet osztott meg, amin az látszik, hogy mennyire nagy rá a nadrágja, és a felirat a képhez mindössze annyi, hogy

Koronavírus után: -4,5 kg/1 hónap

A megosztott fényképen pont látszik Vajna Tímea oldalán a tetoválás. A híresség egy automatikusan eltűnő Instagram-sztoriban azt is hozzáteszi egy fényképpel, hogy „Better!”, azaz ezek szerint már jobban van.

Vajna Tímea egyébként hat nappal ezelőtt ebben a posztban jelentette be, hogy ő is koronavírusos, ebben többek között a következőket írja:

A tünetek megjelenése után a 2.3.4. nap volt a legdurvább. Annyira fájt a tüdőm, szívem, mellkasom, hátam, egyszerűen nem kaptam levegőt. Annyira szorított a mellkasom, hogy egyik este majdnem kihívtam a mentőket, mert fehéret láttam és nem voltam teljesen a tudatomnál. Az ízeket, szagokat 10 napig nem éreztem, fura volt, hogy nem jut el az agyamig, mintha papírzsepit ennék kb. Borzasztó agresszív vírusról van szó. Egyből a tüdő és szívszöveteket támadja meg és konkrétan 35 fokban is terjed, pedig nem hittem ebben az egészben. Mivel imádom az állatokat, imádkoztam, hogy nehogy a cicáim és a kutyusaim is elkapják, de szerencsére megúszták.

Ehhez a hírhez egy elég régi fotót kerestem elő Vajna Tímeáról borítóképnek: az oldal tetején látható fényképet 2016-ban készítettük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea megmutatta, hogy 4,5 kilót fogyott a koronavírustól

Vajna Tímeára nagy a nadrágja, mutatja az Instagramon. Egy hónapja kapta el a betegséget, azóta 4,5 kiló ment le róla.

61 · Sep 15, 2020 08:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments