Péntek este volt a Life TV-n az Összezárva Hajdú Péterrel című talkshow, amiben Curtis, a rapper szerepelt. A 24 órás beszélgetés legérdekesebb részeiből összevágott interjúban a rapper kábítószeres múltjáról és a Majkával való összeveszéséről és kibéküléséről is beszél, alább látható egy részlet ebből.

A Csernust majdnem megvertem

– mondja az alábbi videón Curtis, hozzátéve, hogy amikor a pszichiáter azt hozta szóba, hogy a rapper problémáihoz köze lehet annak, hogy Curtis édesapja alkoholista, a híresség ezt úgy élte meg, hogy a doktor „ledegradálja” az édesapját, ezért akarta ráborítani az asztalt. Éppen ott volt Majka is ekkor, ő fogta le Curtist, hogy ne menjen neki Csernus Imrének.

További hírek röviden:

  • Epres Panni felháborodott azon, hogy a Best magazin a megkérdezése nélkül közölt róla és elhunyt férjéről cikket, amint azt az Index is megírta. Benedek Tibor özvegye mellett azóta automatikusan eltűnő Instasztoriban kiállt többek között Wolf Kati és Lakatos Márk is.
  • Folytatódott Gáspár Győző büntetőpere, írja a Blikk. A híresség ragaszkodik hozzá, hogy nincs helye a bíróságon, mert semmit sem követett el, felesége, Bea asszony azonban aggódik, mivel az ügyész letöltendő szabadságvesztést kért Gáspárra: „nem élném túl, ha Győzőt börtönre ítélnék. Ő a férjem, és tudom, hogy nem követett el semmi rosszat.
  • Hódi Pamela az Instagramon akadt ki azon, hogy az újabb koronavírus-tesztje is pozitív lett. „2,5 hete nem láttam a lányomat, 2 hete nem tettem ki a lábam a küszöbön, 2 hete jó közérzettel fájdalommentesen vagyok a 4 fal között, 2 napja vagyok tünetmentesújra érzek szagokat és ízeket. Két hét után ma újra pozitív lett a pcr-tesztem. Ma szomorú napom volt és van, kiborultam...” – írja Berki Krisztián exe.
  • Szintén az Instagramon osztotta meg Király Linda, hogy ő is koronavírusos volt, de már meggyógyult. Az énekesnő többek között ezeket írja: „sajnos minden óvintézkedést betartva (külföldön sem voltam a karantén előtt óta) én is elkaptam a COVID-ot valamelyik munkám során. Természetesen lejelentettem azonnal és karanténba vonultam rögtön. Úgy indult az egész, hogy szörnyű migrénem volt és elkezdett folyni az orrom. Mivel én gyerekkorom óta küzdök az allergiával, azt hittem, hogy a parlagfű miatt van. Nem volt lázam, nem köhögtem. Aztán elment a szaglásom, és akkor már tudtam, hogy ez valami más, és rögtön elmentem tesztre. Mind a 2 teszt pozitív lett. Pár nappal később indultak a keményebb tünetek. Rázott a hideg, de továbbra sem volt lázam, utána pedig jöttek a légzési nehézségek. Olyan volt, mintha egy elefánt ülne a mellkasomon, és nem tudtam egy rendes mély levegőt venni. Most már szerencsére jól vagyok, és tegnap kaptam a jó hírt, hogy a két hét karantén után az ellenőrző tesztem is negatív lett!
  • Molnár Anikó 45. születésnapja alkalmából szerepelt a Fókuszban, alább látható a videó. A Való Világ 2-ből ismert híresség azt mondja, neki a háziállatai a gyerekei, saját gyereke két terhesség után nem született, mindkét potenciális apukával vége is lett a kapcsolatának. „Valahogy a mérleg mindig arra dőlt, hogy nekem nem kell – mondja Molnár Anikó a gyerekekről.„A mai napig ezt mondom. Nem azért, mert nem szeretem őket. Én minden anya előtt megemelem a kalapomat. Biztos, hogy egy tök jó dolog. Én nem érzem erre magam alkalmasnak. Lehet ezt önzőségnek mondani, egoizmusnak mondani, hadd mondják, attól én még nem fogok dajkálni, mert ezt mondják.”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Curtis meg akarta verni Csernus Imrét

Curtist Majka fogta le annak idején. Valamint: Epres Panni felháborodott egy róla írt cikken, Molnár Anikó nem érzi magát az anyaságra alkalmasnak, Hódi Pamela még mindig koronás. Hírösszefoglaló.

7 · Sep 19, 2020 01:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments