Lassan két hete, hogy kifülelték, Curtisnek új barátnője van, amit a rapper úgy kommentált, hogy szeretné a magánéletét megtartani magának, ám azt, ahogy a bulvárlapok írtak az új szerelméről, akivel elvileg "lebukott", kifejezetten idegesítőnek tartja. Szerinte szó sincs lebukásról, hiszen feleségével korábban bejelentették, hogy válnak, ahogy azt is, hogy több hónapja külön élnek. A rapper most a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy az utóbbi időben nemcsak azzal a nővel melegedett össze, akivel lefotózták a lesifotósok, szemlézte a Bors.

A rappert a Best magazin korábban a Győrben játszó  Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval boronálta össze, amire a rapper felesége rájött, ezért szakított férjével - legalábbis a bulvárlap szerint. Curtis szerint nagy felfújták az ügyet, főleg, hogy rengeteg nő megfordul nála:

Rengeteget dolgozom, nyilván ez kevésbé érdekes, mint az, hogy pár napja lefotóztak valakivel. Felhajtást csináltak belőle, feleslegesen. Tőlem kétnaponta más megy ki a bejárati ajtón

Curtis hozzátette, szereti gyermeke anyját, de nem tud megváltozni úgy, ahogy felesége szeretné, akkor a rapper már nem lenne önmaga.