Ahogy azt korábban megírtuk, Gáspár Laci pozitív koronavírustesztje miatt az Álarcos énekes 3. és 4. adásában más híresség helyettesítette a műsorban nyomozói feladatokat ellátó énekest. Míg a harmadik adásban, melyben Eszenyi Enikőről került le az álarc, Nagy Ervin ült a nyomozói székbe, ezúttal Puskás Peti foglalta el Gáspár Laci helyét.

Mielőtt azonban rátérnénk, ki esett ki a műsor negyedik részéből, elevenítsük fel az eddigi kiesőket. Elsőként Fluor Tomi, Béres Alexandra, majd múlthéten Eszenyi Enikő lepleződött le. 

A negyedik adásban végül a Bika, a Kaktusz, a Méhecske és a Kakas közül kellett választani a nyomozóknak, kitől búcsúznak el. A kipécézett játékosuk a Méhecske volt. A nyomozók az alábbi tippeket mondták az álarcos személyazonosságáról: 

  • Csobot Adél Kapás Boglárkára,
  • Hargitai Bea Bódi Sylvire,
  • Sebestyén Balázs Mihalik Enikőre, 
  • Puskás Peti pedig Szilágyi Liliánára tippelt. 

És hogy kinek lett igaza? Egyikőjük sem, ugyanis a Méhecske álarc

Rubint Rellát rejtette. 

Pedig Sebestyén Balázs az adás korábbi részében már felvetette, lehet Rellát rejti a maszk. A Méhecske leleplezése után kiderült, Puskás Peti azért nem akart Rubint Rellára tippelni, mert azt hitte, ő az előző évadban már szerepelt a Fagyi jelmez alatt, pedig az nem Rubint, hanem Schobert Lara volt.

A szomszédos csatornán, a TV2-n, a Sztárban Sztárban a Demjén Ferencként éneklő Vastag Csaba és a Jason Derulónak átmaszkírozott Molnár Tamás került az utolsó két helyre, a két énekes közül végül az utóbbinak, vagyis

Molnár Tamásnak kellett távoznia.