Többé-kevésbé csendesen csordogálnak az események mind a nemzetközi, mind a magyar celebvilágban. Az utóbbi a maga fontos fejleményeivel, mikrobotrányaival és esetenként fájdalmas szponzorált posztjaival mindig érdekesebb, úgyhogy most egy szigorúan magyar vonatkozású instahíradó következik, az elmúlt napok eseményeiből.

Dobó Kata egy olyan képet posztolt magáról, amelyen 19 éves. Fantasztikus önkritikával megjegyezte a kép mellett, hogy majdnem pátoszos szöveget is kanyarintott mellé, de igazából csak annyiról van szó, hogy egyszer volt 19 éves, most meg már nem. Ha a fotóra kattintanak, el tudják olvasni.

Gönczi Gábor regisztrált az Instagramra, elmondása szerint azért, hogy így kicsit többet megmutasson magából, és bevigye az érdeklődőket a kulisszák mögé. Komolyan veszi a dolgot, itt éppen a Dancing with the starsban versenyző Marsi Anikóval és férjével, Palik Lászlóval jelentkezett be. Utóbbi, mint látható, kitűnően szórakozik.

És ha már a táncolós-celebes műsornál tartunk, az egyik műsorvezető, Lékai-Kiss Ramóna az Instagram Storyjába tett ki egy videót arról, milyen ízléses filtert huttyantott valaki az arcára: pont úgy néz ki tőle, mint mindegyik egyen-szabott celebnő a magyar és nemzetközi felhozatalban. Ezt viccnek szánták persze, és mi is.

Várkonyi Andrea maga próbálkozott meg hasonlóval, egyből sikerült is olyan arcot villantania, mint egy ner-győztes üzletasszonynak. Az igazi jobb.

Felüdülésképpen tekintsék meg Gáspár Evelin arcát, amelyen a sminknek nyomai sem találhatók. A képaláírás arról tájékoztat, hogy Salgótarjánban is esik az eső. (Ne aggódjanak, most elkezdődik a melegedés az Időkép szerint, lesznek száraz napok is!)

Maradjunk az autózásnál: Radics Gigi lánya egy bő hete született, úgyhogy elvitték egy kontrollvizsgálatra. A sminkben különösen erős (=tehetséges, járatos) énekesnő trükkösen megmutatta, meg nem is mutatta meg a lányát, Bellát – ha szeretné jobban látni, itt egy kép, amely a születése után nem sokkal készült. 

Liptai Claudia új, rövidebb és talán szőkébb frizurát vágatott.

Éder Krisztián a Holiday magazinnak fotózhatott, amit nagyon szeret – ezt a képaláírásból tudjuk. A modellje Abby Champion volt, akit azon kívül, hogy sikeres modell, és a Victoria's Secret egyik képviselője, onnan is ismerhetnek, hogy Arnold Schwarzenegger egyik fiával, Patrickkel jár.

Nádai Anikó azt osztotta meg az élete iránt érdeklődőkkel, hogy nagyon szereti az Ízek, imák, szerelmek című filmet.

Király Linda az Instagramján reklámozta be új klipjét, amely a Gone című dalához készült. Vizualitása hatására izgalmas pillanatokat éltünk át: sminkje és körmei taktilis hallucinációkat keltettek körünkben, és érdekes ötlet a diszkórajongó vívónő is. A pszichedélia szinte minden formáját támogatjuk, így ezt is. Ha zeneileg viszont nem ezt a stílust élvezik általában, indítsák el ezt az azonos című dalt, Király klipjét némítsák le, a sebességet tegyék át 0,5-re a kis fogaskerék-ikonnal, és hadd menjen a kettő egyszerre!

Lakatos Márk az alábbi a fotóval gondolta tovább Dúró Dórának az irodalom ellen folytatott keresztesháborúját.

Végül pedig csodálják meg az összekígyózott Metzker Viktóriát!