Az USA-ban levélben is lehet szavazni arra, hogy ki legyen az elnök, így bár az urnákat csak november 3-án nyitják majd meg, aki levélben kíván szavazni, az ezzel a jogával már most is élhet bizonyos feltételek mellett. Pontosan ezt tette Jennifer Aniston is, aki az Instagramon jelentette be, hogy már szavazott, és aki csak egy kicsit is ismeri az 51 éves színésznőt, úgyis tudja, hogy kire. Aniston azért biztos, ami biztos alapon a telefonján látható Love Is Love matrica mellé hozzátette, hátha valakinek kétségei voltak, hogy nem Donald Trumpot szeretné a Fehér Házban látni még négy évig, hanem Joe Bidenre voksolt.

És akkor Instahíradó-jelleggel legyen itt pár további sztártól egy-egy olyan poszt, amiben mindannyian azt mutatják, hogy már szavaztak. Reese Witherspoon például már egy héttel ezelőtt.

Blake Lively és Ryan Reynolds szintén. Az utóbbi most szavazott először az USA-ban, tekintve, hogy Kanadában született, és csak pár éve szerezte meg második állampolgárságát.

Selena Gomez szintén szavazott már, de az erre utaló matricát ő nem a telefonjára ragasztotta, mint Jennifer Aniston, hanem a mellére.

Joe Jonast Michelle Obama ösztönözte arra egy kihívással, hogy szervezzen egy szavazói csapatot. Hát a 31 éves énekes ezt megtette, másokat ugyanerre buzdít, a Szavaztam feliratú matricát pedig a sapkájára tette.

Whoopi Goldberg pedig egy kész oktatóvideót posztolt, megmutatta, hogy ő hogyan szavazott levélben, hátha van, aki nincs 100%-ig tisztában a kérdéssel. Goldberg sosem csinált titkot politikai nézeteiből: ő sem Trumpra szavazott.