Kárpáti Rebeka a héten kitett az Instagramjára egy videót az őszi öltözködés trendjeiről. Ami teljesen jól mutatja, hogy sokan hogyan képzelik el azt, hogy miket menő viselni október-november környékén, de ezen a héten a heti trendben inkább azokra figyelünk, akik úgy érezték, hogy az évszak ellenére félreteszik a feketét, a bézst meg a földszíneket, és bevállalták a vidámat, élénket, szexit, látványosat. Íme hat szuper példa magyar instagramozóktól az ősszel sem őszies öltözködésre.

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese bele is írja a fenti poszt szövegébe, hogy ő a saját részéről már a tavaszt várja, amihez így egy koronával súlyosbított telet várva bizonyára nagyon sokan szívből csatlakoznak. A képen látható ruha fazonja eléggé egy tornadresszre emlékeztet, csak nagyon merész kivágással – van hozzá sok virág, még koszorúban is, plusz rózsaszín minden mennyiségben.

Opitz Barbara

Opitz Barbara szintén rózsaszínt viselt a hétvégén Füreden, egy eléggé dekoltázshangúlyos ruhában. Az énekesnő hatalmas haja kissé össze van fogva, de azért csak úgy módjával, és a hajat díszítő piroson kívül még a rúzs lilája elegyedik beszédbe a ruha árnyalatával – teljesen jól kiegészítik egymást.

Metzker Viktória

Metzker Viktória a fenti, nyáriasan sokszínű szettet rakta össze szombat esti fellépéséhez: igaz, kicsit furán is venné ki magát, ha egy DJ visszafogott, bézs-fehér szerelésben, kötött garbóban próbálná feldobni a parti hangulatát. Színek, logók, sport, szivárvány, hasékszer, minden van itt, csak ősz nincs.

Jakabos Zsuzsanna

Jakabos Zsuzsanna úszó a fenti, igen nyárias hangulatú poszttal jelentkezett a héten, egy bordó bikinire egy lenge, nyárias blúzt vett rá többé-kevésbé – és már kész is volt a szett. A második képen látszik, hogy a fürdőruha alsórészét nagy gyűrűk díszítik, de igazából Jakabos haja kell, hogy a lényeg legyen a képeken, merthogy egy hajápolási terméket reklámoznak ezek a fotók.

Pásztor Anna

Pásztor Anna énekesnő, aki most a Dancing With The Starsban is látható, különleges ízléséről és merész öltözékeiről is ismert. Ő sem érezte úgy, hogy csak azért, mert október lett, kötelező elpakolni a virágos ruhákat: talált is egy olyan, rózsaszín-zöld mintásat, ami a vállakat szabadon hagyja, és az öltözékét egy sztárosan túlméretes napszemüveggel egészítette ki. Plusz bónusz macska!!!

Tóth Andi

Kinek az ősszel nem őszi összeállítása tetszett önnek a legjobban?

És szintén nyoma sincs a télnek Tóth Andi a héten megjelent új klipjében, aminek a címe az, hogy A parkban, és amit a premierkor már említettünk a hírösszefoglalóban. Azóta négy nap telt el, és a videó túl van a 350 ezer megtekintésen, és valószínűsíthető, hogy ebben van valamekkora szerepe annak is, hogy az énekesnő nagyon ráerősített a szexizésre a klipben: abban a bizonyos parkban egy mell alatt csipkében végződő, virágmintás felsőt, egy bugyit és egy pár tűsarkú cipőt visel. A felsőt néha lecseréli egy szintén mell alatt végződő pulcsira vagy egy fehér ingre, de a klipben látható szettek közül minden bizonnyal a fenti a legemlékezetesebb. Önnek hogy tetszik? Ha lett kedvence a fenti hat poszt közül, mondja meg nekünk, hogy kié az, szavazzon, mintha amerikai lenne!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Andi, Sáfrány Emese és Opitz Barbara szerencsére nem ősziesen öltöztek a héten

És nem csak ők! Élénk színek, dekoltázsok, mell alatt végződő felsők, Jakabos Zsuzsanna gyűrűs bikiniben, Pásztor Anna macskával, örök nyár van az Instagramon! Heti trend.

30 · Oct 25, 2020 03:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments