Gryllus Dorka júniusban mesélt második terhességéről a Velvetnek, és azóta azt is tudni lehetett, hogy élettársával, Simon Kornéllal a baba megszületése előtt hivatalosan is össze akartak házasodni. Nos, a múlt hétvégén megvolt az esküvő, derül ki az alábbi Instagram-posztból, ami mindössze egy fénykép, a színésznő különösebb kommentárt nem fűzött hozzá.

Gryllus Dorkának ez a harmadik házassága, az első férje Geszti Péter volt 2001-től 2006-ig, a második Boros András 2006-tól két évig. Simon Kornéllal már tíz éve egy párként élnek (ezt az interjút még 2011-ben készítettük Simon Kornéllal), és a házasságkötés zárt körben zajlott a hétvégén, nem vett részt rajta senki más, csak a házasulandók, két tanú, és a pár 8 éves kisfia, Soma. A párról a fenti, szintén nagyon ünnepélyes borítókép a 2014-es Operabálon készült, nem a hétvégi esküvőn, amelyről, azt mondják a Blikknek, nem szeretnének ezen kívül nyilatkozni.

Gryllus Dorka legfrissebb posztja az Instagramon már nem is az esküvőről, hanem arról szól, hogy kedden egy magánkórházban volt, ahol megfordították a hasában születendő kisfiát, Áront, hogy természetes úton jöhessen a világra.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Megvolt Gryllus Dorka és Simon Kornél esküvője

A hétvégén szűk körben mondták ki 10 éves kapcsolat után az igent, mindössze egy fotót tettek közzé az ünnepről. Gryllus Dorka azóta már a kórházból posztolt.

24 · Oct 28, 2020 08:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments