2020. november 3. egy fontos nap, mert ma van az amerikai elnökválasztás. De ezen kívül a Kardashian-klán egyik illusztris tagjának, Kendall Jennernek is ma van a születésnapja, ráadásul a 25. (Kim Kardashiannek nemrég volt a negyvenedik.) Az Instagramról látszik, hogy a modell a bulizást már a hétvégén megkezdte, a szavazást pedig már be is fejezte, az alábbi, friss posztban írja, hogy leadta a szavazatát.

A hétvégén tartott születésnapi partiért azonban sokan kritizálták, írja a The Sun című lap, mert 100 körüli vendég volt, akik ugyan korábban teszteltették magukat koronavírusra, de aztán bent az eseményen nem viseltek maszkot és nem tartották be a távolságtartásra vonatkozó szabályokat, ezzel veszélyeztetve nemcsak egymást, hanem a bulin dolgozó pincéreket, személyzetet is. Egyébként, amint azt a fenti, a múlt héten készült borítófotó mutatja, Kendall Jenner általában maszkban jár nyilvános helyeken.

A fenti poszt ugyan friss, de a benne levő képek nem azok, hiszen még Halloween éjszakáján készültek, amikor a születésnapjára készülő modell Pamela Andersonnak öltözött, úgy, ahogy Anderson az 1996-os Barb Wire című filmben kinézett.

Az alábbi képekkel jelmezben buzdít Kendall Jenner a szavazásra, és a fotók annyira tetszettek Bieberné Hailey Baldwinnak, hogy az angolban az „insane” szót használva a következőt kommentelte erre posztra:

Hát csak nem fogunk itt ülni és úgy tenni, mintha nem ez lenne minden idők legőrültebb őrültsége?!

A komplett Kardashian-klánon és Bieberéken kívül ott voltak még Will Smith gyerekei, Jaden és Willow Smith, illetve a The Weeknd nevű énekes.