Bár jelenleg minden az amerikai elnökválasztásról szól, ez-az történt az utóbbi órákban a hazai hírességekkel is – ezeket a történéseket foglaljuk össze alább.

Hajdú Péter legyen az első: az ő szerelme a nála 20 évvel fiatalabb, 25 éves Láng Eszter, akiről eddig annyit lehetett tudni, hogy az RTL-en a Reggeli című reggeli műsorban szerkesztőként dolgozik. Nos, azt tudta meg a Blikk, hogy ez utóbbi már nincs így, Láng ugyanis novemberben eljött az RTL-től, hogy januárban majd Hajdú Péter csatornájánál, a Life TV-nél folytassa a munkát szerelme beosztottjaként, egyelőre még nem lehet tudni, melyik műsorban.

További hírek, szintén röviden:

  • Félre van téve az a könyv, amit még a kórházban írtam. Nem mertem kiadni, mivel nagyon mély dolgok vannak benne, és nem szeretnék lelkiguruvá válni” – ezt Schobert Norbert mondta a Blikknek. Pár mély gondolatot az Instán azért megosztott az Update cég tulajdonosa, annak kapcsán, hogy nevelőapja sírján már az ő neve és születési éve is fel van tüntetve, de Schobert azt mondja, nem szeretné, hogy ide temessék, családi kriptát építtet majd.
  • Még mindig Blikk: Lékai Máté kézilabdázónak lejárt a karanténja, ezért visszamehetett a feleségéhez, Lékai-Kiss Ramónához, valamint kisfiukhoz.
  • Curtis vasárnap nem jelent meg a Sztárban sztár című tévéműsorban, majd egy napig nem adott magáról életjelet. Utólag kiderült, ez azért volt, mert nagyon megviselte édesapja 14 évvel ezelőtti halála. A 24.hu most kiszámolta: Curtist ötezren követték be az Instagramon, amíg el volt tűnve, szóval ilyen szempontból mindenképpen jól jött neki ez az epizód.
  • Bochkor Gábor koronavírusos, ezért nem tudja vezetni a rádióműsorát. A Bors azt írja, hogy Kárász Róbert fogja őt helyettesíteni.
  • És volt a fent már említett Reggeli című műsorban egy ír fiatalember, Ian O'Sullivan, aki orvostanhallgatónak jött Magyarországra, de most már zenei karrierjére készül, és ilyen mély dekoltázst már elég rég láttunk utoljára a Reggeliben.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hazai hírek: Hajdú Péter szerelme átmegy az RTL-től Hajdú Péter csatornájához

Schobert Norbert neve már rajta van nevelőapja sírján, de ő inkább egy másik családi kriptát építtet majd. Hírösszefoglaló.

2 · Nov 04, 2020 09:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments