Ha Bíró Ica nevét olvassa, valószínűleg a lakásmizériája és pénzügyi válsága jut az eszébe, amiről már sokat panaszkodott a celeb. A hosszas hercehurca, kilakoltatás, újbóli kilakoltatás után Bíró eladná egyetlen, budai lakását, amiért 94 millió forintot szeretne kapni, írja a Blikk.

Bíró azzal indokolja az árat, hogy egy 118 négyzetméteres, praktikus helyen található  ingatlanról van szó, ami szerinte orvosi rendelőként, irodaként vagy családi otthonként is berendezhető. Ha esetleg sokallaná az összeget, az ingatlan értékét az önkormányzat is felbecsülte, akik egy még magasabb összeget állapítottak meg, de Bíró megelégszik a fent már említett 94 milliós vételárral. 

Ha sikerült megszabadulnia a háztól, vidékre költözne, egy kertes házba, ahol menhelyi kutyáinak is lenne hely, ő pedig végre megnyugodhatna. 

Le szeretném zárni a múltat és elfelejteni ezt a rémálmot. Elhagyom Budapestet, szeretnék távolabb költözni. Az utóbbi időben számos rossz és kellemetlen élmény ért itt, így már nincs maradásom.

Tervei is bőven vannak a jövőre nézve, ám hogy pontosan miről van szó, azt nem részletezte.