Ebben a posztban összefoglalunk friss, magyar vonatkozású celebhíreket, azzal kezdve, hogy egy csodás húzással reklámozzák a november 15-én adásba kerülő Farm VIP című realityvetélkedőt az abban szereplő hírességek: Ambrus Attila, még ismertebb nevén A Viszkis azt állítja a Borsnak, hogy a műsor felvétele, azaz a játék alatt annyira megutálta Horváth Éva modell-műsorvezetőt, hogy nem hajlandó vele többet szóba állni.

Vannak bizonyos embertípusok, a sunyik, akiket képtelen vagyok elviselni

– mondta Ambrus Attila, majd megerősítette, hogy elsősorban konkrétan Horváth Évát érti ez alatt. A Borshoz tovább lehet kattintani egyéb, Horváth Évát szapuló fordulatokért, a cikkből az is kiderül, hogy Horváth Éva semmilyen összetűzésre nem emlékszik Ambrus Attilával, azt viszont nem lehet tudni, hogy pontosan mi lehetett az, amire az egykori bankrabló ennyire berágott.

Ehhez meg kell majd nézni a műsort, november 15-től a TV2-n, senki se feledje!

További hírek még rövidebben:

  • Beszólt Bochkor Gábor is, de ő Sebestyén Balázsnak és feleségének. Amint azt a 24.hu megírta a Retro Rádió élő adásában Hajdú Péter szerelmével, Láng Eszterrel a közös munka kapcsán beszélgetve Bochkor azt mondta Sebestyén Balázsról és a vele együtt dolgozó feleségéről, hogy „dehát az egy szomorú pár”.
  • Megnősült Maksa Zoltán, tudósít a Blikk. Az 58 éves humoristának ez a harmadik házassága.
  • Az RTL kitett egy videót A Konyhafőnök VIP című főzőműsor következő, 5. évadának beharangozására, amiben Pokorny Lia színésznő elmondja, hogy krónikus arcüreggyulladása miatt másfél éve nem érez ízeket és szagokat. Ez kicsit arra a helyzetre emlékeztet, amikor egy siket versenyző szerepelt az amerikai Dancing With The Starsban.
  • A legfrissebb Best magazin Cserhalmi Györggyel tartalmaz interjút. A 72 éves színész komoly műtéten esett át a közelmúltban, most egyedül él, leköltözött vidékre.
  • Voksán Virág a Blikknek panaszkodott arra, hogyan érintik őt a koronavírus miatti korlátozások: „sajnos anyagilag rosszul érint. Jobban meg kell húzni a nadrágszíjat, ami két pici gyerekkel nem könnyű”.
  • Majka péntek délután jelentette be a Facebookon élő, de itt visszanézhető videóban, hogy ő is koronavírusos. Valószínűleg hétfőn, sportolás közben kapta el.
  • És Nagy Alekosz fog szerepelni az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor következő részében, alább a beharangozó. Amint a Blikk is írja, az adásból kiderül, hogy a Való Világ 4. győztese visszament biztonsági őrnek. „Másfél éve visszamentem vagyonőrnek. Elfogyott a pénz” – meséli Nagy Alekosz, aki egyébként Friderikusszal is össze volt zárva ugyanennek a műsornak az előző verziójában, azt itt lehet újranézni a YouTube-on.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ambrus Attila lesunyizta Horváth Évát, nem áll vele többet szóba

Bochkor Gábor pedig Sebestyén Balázs házasságát szomorúzta le, Nagy Alekosz pedig arról beszélt, hogy elfogyott a pénze, visszament biztonsági őrnek.

16 · Nov 06, 2020 09:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments