Kedves olvasónk, íme egy tömör és remélhetőleg szórakoztató áttekintés arról, milyen friss események követelik most az ember figyelmét a hazai bulvárvilágban.

Vasárnap este véget ért a TV2-n a Sztárban sztár című műsor hetedik évada. A legjobb háromból a harmadik helyezett Vastag Csaba, a második helyezett a fenti kép előterében látható Tóth Andi, az első helyezett pedig a második helyezett exe, Szabó Ádám lett, aki a fenti képen a háttérben látható.

(Műsorkoncepció-ötlet: legközelebb a Nyerő páros helyett nyerő exek legyenek, azaz nem aktuálisan éppen egymással járó hírességek, hanem olyanok, akik kapcsolatban voltak, de szakítottak. Mennyivel még drámaibb lenne így, nem? De. Szívesen, RTL Klub/TV2.)

Na mindegy, nézzük az eredményhirdetés videóját.

Szabó Ádám külön is posztolta a pillanatot, amikor Tóth Andival gratulálnak egymásnak, hogy elejét vegye az exek közötti viszályról szóló pletykáknak.

A Sztárban sztár rivális műsora az RTL-en az Álarcos énekes. Ez az adás azzal a meglepetéssel szolgált, hogy kaktuszjelmezben Dr. Tóth Tamás orvos-műsorvezető volt, egy sportsérülés miatt mankóval. Ha önt nem irritálja az, hogy felnőtt emberek azt skandálják kórusban fél percig, hogy „Maszkot le!”, akkor nyugodtan tekintse meg bátran az alábbi videót, amely a műsor csúcspontjának számító leleplezést tartalmazza. Amennyiben ön még nem döntötte el, hogy a következő adást (is) meg szeretné-e majd nézni, talán segít a döntésben az az információ, hogy legközelebb visszajön egy már kiesett versenyző.

További hírek még rövidebben:

  • Tóth Gabinak van egy blogja a Család.hu nevű oldalon. Ebben most azt írja, hogy lánya keresztanyjának nem a testvérét, Tóth Verát kérte meg, hanem egy barátnőjét, de Tóth Vera ezt természetesen elfogadta, örült neki.
  • Királyvári Zsuzsanna, a Suzy művésznéven ismert, 35 éves énekesnő tavaly elvált a férjétől, Tarcsi Zoltántól, azaz Jollytól. Suzy most újra szerelmes, egy barna fiúba. Részleteket a Blikkben lehet olvasni.
  • Joshi Bharat testvérei 73, illetve 68 évesek, és bár naponta beszélnek videóhívással, a műsorvezető öt éve nem találkozott velük személyesen. Mindez a Bors interjújából derül ki, ahol elég menő képek vannak Bharatról abból a korszakból, amikor fiatalon bábszínésznek tanult.
  • A pénteki hírekben volt, hogy Majka bejelentette, hogy koronavírusos. A rapper-műsorvezető azóta naponta bejelentkezik a YouTube-on helyzetjelentésekkel. A legutóbbi alább látható, a címe az, hogy „Covid Day3”, de természetesen maga a videó az angol cím ellenére magyarul van. Közben Majoros Hajnalka, azaz Majka párja is posztol a helyzetről a Facebookon, azt írja, biztos benne, hogy bár mindent megtesznek ellene, ő maga és a gyerekek is el fogják kapni a vírust.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Sztárban sztár győztese, az Álarcos énekes új leleplezettje, Majka covid-állapota és más hírek

A Sztárban sztár első két helyezettje egymás exe, Suzynak új szerelme van Jolly óta és Majka és Majoros Hajnalka is beszámol arról, milyen a covid.

2 · Nov 09, 2020 09:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments