Tegnap is volt meztelenkedős instaösszefoglalónk, csak az egészet eluralták Nicole Scherzingerék romantikus fotói, így aztán mára maradt a Damian Hurley hétvégéjét összefoglaló poszt, merthogy ma is mutatjuk, milyen mézesmadzagokat húzgáltak az Instagramon olyan emberek, akiket többen ember ismer(/követ), mint ahányat ők ismernek(/követnek). A fenti borítófotón látható Damian Hurley-ről annyit érdemes tudni, hogy Elizabeth Hurley színésznő modellkedő fia ő, és hogy a hétvégén többek között egy félmeztelen nő társaságában rakta ki életében először a bűvös kockát, más alkalommal pedig egy kölyökkutyát ölelgetett.

Cserpes Laura talált egy régebbi videót a telefonjában, ami egy korábbi klipforgatáson készült, és amin az énekesnő erotikus takarítást imitál. Íme.

Még sosem említettük a Velveten Bethany Lily Aprilt, pedig létezik ő is, és ez a hír megörvendeztethet bárkit, aki kedveli a testpozitív, illetve az átlagostól eltérő arányokkal rendelkező modelleket.

Emily Ratajkowski most nem a személyes Instáján, hanem bikinicége Instáján keresztül tett közzé önmagáról egy újabb attraktív fotót.

Jennifer Lopezt érthető okokból kedvelni szokták a Velvet olvasói, hát ne hagyjuk ki őt se, ha ennyire dögösen reklámozza a DSW cipőüzletet!

Mára ennyi volt, legfeljebb Demi Rose-t lehet még hozzáadni, aki effektíve minden nap posztol magáról egy olyat, hogy