Szokásunkhoz híven ezúttal is beszámolunk róla, ki esett ki az Álarcos énekesből. Nem gyakran történik meg, hogy a nyomozók kitalálják, kit rejt az maszk, de most ismét egy ilyen kivételes helyzet állt elő. Mielőtt azonban elmondanánk, ki lapult az Elefánt jelmeze mögött, leírjuk, hogy ezúttal nem négyen, hanem öten találhatták ki a személyét, a nyomozók között ugyanis kivételesen Liptay Claudia is helyet foglalt, akit korábban soron kívül, koronavírusbetegsége miatt lepleztek le.

A nyomozók úgy döntöttek, az Elefántnak kell felfednie a kilété, mivel mindannyian biztosak voltak benne, hogy tudják, kit rejt az álarc, és igazuk is volt:

Bach Szilvia énekelt a maszk mögött. 

Mivel Sebestyén Balázs többször is ironikus, cinikus megjegyzést tett rá a műsor korábbi részeiben, Liptai Claudia felajánlotta Bachnak, hogy szívesen ráüt Sebestyénre (aki mellette ült), csak mondja el, hova és mekkorát üssön. Bach természetesen nem élt a lehetőséggel, de azért Sebestyén tudtára hozta, mennyire műveletlen volt, amikor azt mondta az Elefántról, hogy biztosan férfi, mivel agyara van. A komikus felvilágosította Sebestyént, hogy a hím és a nőstény elefántnak is van agyara, amit Bach szerint a férfin kívül mindenki más tudott. A többiek unszolására Sebestyén lesétált a színpadra Bach mellé, hogy kibéküljenek és ennek jeleként megölelgessék egymást. 

 Mindeközben az TV2 bemutatta új reality műsorának első részét, ez a Farm VIP, amit ma is láthat majd.