Eljött az év akárkije típusú díjak-listák ideje, és a QG magazin George Clooney-t választotta az év ikonjának. Az 59 éves színész eddig nem sok mindent csinált 2020-ban, ami különösebben indokolná, hogy pont idén kapja meg ezt a díjat (max. állítólagos házassági válságáról volt szó eddig az idén), de végülis még nincs éve az évnek, és az biztos, hogy Clooney-nak jól jön most a reklám, mert december 23-án jelenik meg a The Midnight Sky című filmje, aminek ő a rendezője és a főszereplője is.

Szóval a GQ interjújában az egyik legérdekesebb részlet, hogy arról van szó, milyen kevés ellensége van Clooney-nak, de az egyik mosolyszünet Russell Crowe-val volt. Így írja le, hogy miért rágott be rá:

Minden előzmény nélkül elkezdi, hogy „én nem alacsonyodom le pénzért mint Robert De Niro és Harrison Ford meg George Clooney”, amire azt gondoltam, hogy „ennek meg mi a fasz baja van hirtelen?”

De ahelyett, hogy ő maga táplálna ilyen viszályokat, inkább hátradől, és figyeli, hogy mások hogyan csinálják, hogyan osztják ki a közösségi médiában a névtelen beszólókat. Clooney elárulta, hogy szerinte ki csinálja ezt a legjobban:

Sokkal szórakoztatóbb nézni Chrissy Teigent. Valaki odaszól neki, és az ember már tudja is, hogy „ó, ezt én nem tenném a helyedben, tesó”. Annyira vicces. Valaki beszól neki, mert azt hiszi, hogy mindenkinél okosabb, de az ember előre tudja, hogy „hűha, tesó, te bicskát hoztál a pisztolypárbajra.”

Íme egy példa arra, amikor Chrissy Teigen kiosztott egy trollt: