Ez itt a pénteki hírösszefoglaló, amelyben felsoroljuk, hogy más lapok szerint mi történt azokkal az ismert magyar emberekkel, akikről általában írni szoktunk, mert sokakat érdekel a sorsuk.

Hát ez!

Majoros Majka Péter újabb videót posztolt kórházi tartózkodásáról: ebből kiderül, hogy a covid-tesztje még mindig pozitív, sosem érezte magát még ilyen fáradtnak. Az elmúlt két napban nagyon elesettnek érezte magát, viszont rákapott a kefirre. 

Vajna Tímea ezzel szemben nem az egészségéért, hanem az anyagi biztonságáért küzd: aki valamiért követi Instagramon, az láthatta, hogy Vajna a napokban ott jelezte, jogi ügyintézéssel elfoglalt. A Blikk cikkéből kiderül, hogy körülbelül 40 milliárd forintos vagyont hagyott rá a férje, Andy Vajna. A producer-kormánybiztos viszont a halála előtt elkezdte átalakítani az amerikai céghálóját, és ez akadályozza a celebnő hozzáférését az örökséghez. További problémát okoz neki, hogy még nem kapta meg az amerikai állampolgárságot, így a kinti bankszámlákon lévő körülbelül hárommilliárd forintnyi pénzzel sem gazdálkodhat. Kiadásait egy vagyonkezelő járadékából fedezi az ügyek lezárásáig.

Aztán: valahogy lemaradtunk róla, de Zsidró Tamás szabályosan közlekedő autójába majdnem belehajtott egy ittas sofőr, a celebfodrász viszont időben elrántotta a kormányt, úgyhogy csak a kocsija hátulja sérült meg. Az ittas sofőr a Blikk értesülései szerint néhány utcával odébb végül egy lámpaoszlopnak ütközött.

Legyen valami jó hír is: a Bors hívta fel a figyelmünket arra, hogy Hódi Pamela születendő gyereke lány. (Mármint az se lenne baj, ha fia lenne, csak a betegségnél, balesetnél és halálnál sokkal jobb családi hírekről írni.) Az alábbi reklámposztban jelentette be. Fun fact: az is kiderült, hogy az influenszer asszonyneve Tóth-Hódi Pamela lett, tehát inkább kihagyta a Hódi-Tóth hangzásában rejlő lehetőségeket.

A life.hu pedig arra jutott a Story magazin olvasása közben, hogy Dobó Ágnesék elhalasztják az esküvőt, mert covid. Korábban egyébként Borbély Alexandra és Nagy Ervin is erre jutottak.

És hogy valami igazán vidámmal zárjuk ezt az összefoglalót: Hajdú Péter asztrológus segítségével elemezte kapcsolata jelenlegi és eljövendő minőségét a Best magazinnak, amit a Blikk nyomán közölhetünk. „Az elemzésből többek között az is kiderült, hogy a horoszkópjaikat összehasonlítva olyan konstellációk jönnek létre, amelyek végzetes vonzerőt jeleznek”, illetve „a klasszikus férfi és női szerepeket kell betöltenünk a csillagok állása alapján”. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea a vagyonáért küzd, Majka az egészségéért, Tóth-Hódi Pamelának lánya lesz

A hírösszefoglalóból kiderül az is, hogy Zsidró Tamásnak autóbalesete volt, és hogy mit mondanak Hajdú Péternek a csillagok.

90 · Nov 20, 2020 09:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments