Gillian Anderson egy 52 éves színésznő, akinek a leghíresebb szerepe eddig Scully ügynök volt az X-aktákban, de nemrég bemutatták A korona című, netflixes sorozat negyedik évadát, amiben Anderson játssza Margaret Thatchert, és fogalmazzunk úgy, hogy rendkívül sok, túlnyomórészt pozitív reakciót kap a sorozat – igaz, az egyik dolog, ami valamelyest megosztja a közönséget, éppen az, ahogy Anderson az egykori miniszterelnököt játssza.

Mindenesetre Anderson maga is gondoskodik arról, hogy legyen miről beszélni A korona kapcsán: újabban posztolgat képeket a forgatásról az Instagramra. Az alábbi fotót például éppen Olivia Colman bombázza széjjel II. Erzsébet királynő szerepében.

Ahhoz, hogy Anderson minél meggyőzőbben átlényegülhessen Margaret Thatcherré, szükség van egy csomó parókára. Ezeket örökítik meg az alábbi posztban látható képek.

És íme még egy forgatási kép, ez már sokkal inkább hasonlít a szokásos werkfotókra.

De ha már Gillian Anderson Instagramját szemlézzünk, hadd hívjam fel a figyelmet még két dologra, ami rendszeresen megjelenik a színésznő által posztolt fotókon.

Anderson korábban egy másik netflixes sorozatban szerepelt, a Sex Educationben egy szexterapeuta anyukát játszott. Időnként #penisoftheday címkével posztol.

De nemcsak péniszek vannak, hanem női nemi szervekkel is lehet találkozni időnként Gillian Anderson Instagramját böngészve, lásd fent és alább.

Gillian Anderson iránti rajongásunk kifejezéseképpen szerkesztőségünk is beszállt a játékba egy kaktusszal.