Az OnBuy.com nevű online piactér végzett egy felmérést 997 brit férfi részvételével, amiben az állásukról és a keresetükről kérdezték őket – valamint a péniszük méretéről. Az eredményekből három infografikát készítettek, ezek alább láthatóak, valamint egy sajtóközleményt, amit a mi szerkesztőségünkhöz is eljuttattak, és aminek a lényege a következő megállapításokban foglalható össze:

  • A statisztikusok azt találták, hogy a fizetés és a pénisz mérete fordítottan arányos, azaz a legjobban keresőknek van a legkisebb pénisze.
  • A 7,5 centiméteres nemi szervvel rendelkezők átlagosan több, mint kétszer annyit keresnek (évi 58 ezer fontot, azaz kb. évi 23 millió forintot), mint amennyit a 20 centi felettiek (évi 27 ezer fontot, azaz kb. évi 10 millió forintot).
  • Az előléptetések tekintetében a 10 centiméteres pénisszel rendelkezők voltak a legsikeresebbek, őket átlagosan 2,9-szer léptették elő az utóbbi 5 évben.

A felmérés nemcsak a kereseteket vizsgálta, hanem azt is, hogy az adott férfiak milyen ágazatban dolgoznak. Ezek alapján a következő megállapításokra jutottak:

  • A fizikai munkát végzők között vannak a legnagyobb arányban a 15, illetve 17,5 centiméteres pénisszel rendelkezők, az arányuk 59%, illetve 16%.
  • A művészettel foglalkozók körében a legmagasabb a legalább 20 centis pénisszel rendelkező férfiak aránya, 5%-kal. A 15 és 17,5 centiméteres kategóriákban a művészétekkel foglalkozók a másodikak a fizikai munkások után.
  • Az egészségügyben dolgozók átlagos méretekkel rendelkeznek.
  • A legrövidebb méretekről a banki és pénzügyi szektorban dolgozók számoltak be, közöttük vannak a legmagasabb, 7%-os arányban azok, akiknek a pénisze 7,5 centi körüli.
  • A második legtöbb 7,5 centi körüli pénisszel rendelkező férfi a jogászok között van, 4% az arányuk.

Ajánljuk az ön figyelmébe a következő infografikákat, természetesen az adatok hüvelykben és angol fontban vannak kifejezve, az előbbiből egy kb. 2,5 centiméternek, az utóbbiból egy jelenleg kb. 400 forintnak felel meg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy felmérés szerint minél többet keres egy férfi, annál valószínűbb, hogy nincs nagy pénisze

Brit statisztikusok azt is kiszámolták ezer férfi adatai alapján, hogy az egészségügyben vagy a bankszektorban dolgozó férfiaknak nagyobb-e a pénisze.

717 · Nov 20, 2020 01:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments